Συμπληρώθηκε η τετράδα του NFL

Οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς και οι Νιου Γιορκ Τζάιντς συμπλήρωσαν την τελική τετράδα των φετινών play off του NFL.

Οι «γίγαντες», μάλιστα, απέκλεισαν με... άνεση τους παγκόσμιους πρωταθλητές, Γκριν Μπέι Πάκερς. Το τελικό σκορ ήταν 37-20, αλλά οι Τζάιντς έδειξαν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα στο Lambeau Field. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι φάνηκαν νευρικοί, αφού οι receivers ήταν επιεικώς απαράδεκτοι.

Ο Aaron Rodgers

προσπάθησε να πάρει μόνος του το παιχνίδι με 330 γιάρδες, δύο πάσες για touchdown και 66... rushing yards σε επτά προσπάθειες, αλλά δέχθηκε τρία sacks και είχε την ελάχιστη δυνατή βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Ο έτερος quarterback, όμως, ο Eli Manning ήταν άριστος με 330 γιάρδες και 21/33 πάσες. Μία από αυτές διαμόρφωσε το 20-10 σε νεκρό χρόνο στο τέλος του ημιχρόνου.

Πλέον οι Τζάιντς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Σαν Φρανσίκο Τζάιντς τα ξημερώματα της επόμενης Δευτέρας (23/11, 00.30) στον τελικό του NFC. Στο τελικό του AFC, οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς θα υποδεχθούν τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς.

Οι τελευταίοι απέκλεισαν τους Χιούστον Τέξανς με 20-13 στο άλλο κυριακάτικο (15/01) παιχνίδι της post-season του NFL. Άλλωστε είναι αήττητοι στο M&T Bank Stadium φέτος οι Ρέιβενς, Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με 17-3 από το πρώτο 15λεπτο, αλλά οι Τέξανς μείωσαν την διαφορά στην συνέχεια πριν προσκρούσουν στην άμυνα των Ρέιβενς.

Μπορεί ο Joe Flacco να μην είχε εντυπωσιακά στατιστικά (14/27 π., 176 γ.), αλλά αυτά αποδείχθηκαν αρκετά για την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα