Τσιώλης: «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

19:57 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Πικραμένος από τον αποκλεισμό, αλλά κυρίως από τον τρόπο που ήρθε αυτός ήταν ο Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας πως στενοχωριέται για τους ιδιοκτήτες, τους παίκτες και τον κόσμο.

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια. Φτάσαμε στο τέλος μιας μεγάλης προσπάθειας στο Κύπελλο. Περιμέναμε αλλιώς το παιχνίδι. Βρεθήκαμε νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν για την πρόκριση. Αυτό δεν έγινε και ήρθε η ισοφάριση και χάσαμε την πρόκριση. Λυπάμαι πολύ που δεν δώσαμε τη χαρά στους ιδιοκτήτες που έχουν δώσει τόσα πολλά

στην ομάδα. Στενοχωριέμαι για τους παίκτες που προσπάθησαν πολύ, αλλά και για τον κόσμο της Αρκαδίας, ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος σήμερα. Ήθελα πάρα πολύ να προκριθούμε γιατί σήμερα ήταν καταπληκτικοί. Ήθελα να έχει μια σφραγίδα αυτή η συνεργασία, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με μένα στην ομάδα», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Αστέρα.

Για τον τρόπο που θα συνέλθει η ομάδα από τον αποκλεισμό, επισήμανε: «Ο τρόπος που έγινε ο αποκλεισμός είναι πολύ σκληρός. Αν ο Περόνε και ο Ράγιος είχαν κάνει γκολ στις ευκαιρίες μετά το 2-1 θα ήμασταν στο 3-1. Οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτό. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Είναι μεγάλη η πίκρα. Ήταν εφικτό. Η ομάδα έγραφε ιστορία σήμερα. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει. Θα ήθελα αυτή η μέρα να μείνει στην ιστορία».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα, είπε: «Ο Αστέρας πρέπει να δει την επόμενη μέρα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα τρία ματς στο πρωτάθλημα και να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε».

Για τον Πουλίδο που έκανε το μοιραίο λάθος, σημείωσε: «Μίλησα με τον Πουλίδο και του είπα ότι οι μεγαλύτεροι παίκτες του κόσμου, στα μεγαλύτερα ματς έχουν κάνει τέτοια λάθη. Πιο σημαντικό ήταν ότι παίζαμε με δέκα παίκτες από το ξεκίνημα. Όταν τελειώνει ένα ματς δεν είναι σωστό να κάνουμε έναν απολογισμό. Πρέπει να είμαστε κοντά στο παιδί, παρότι πονέσαμε. Ήταν ένα ατομικό λάθος». Όσο υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας, θα υπάρχει λάθος. Σε παιχνίδια με τέτοια πίεση δεν πρέπει να παίζεις με την φωτιά…».

Για την τακτική που ακολούθησε και έφτασε στο 2-1, υπογράμμισε: «Υπερβάλλαμε και για αυτό και κάναμε την ανατροπή. Είχαμε μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη συγκέντρωση. Θα μπορούσαμε σε ακόμα δυο περιπτώσεις να κάνουμε ένα τρίτο γκολ… Όσο πέρναγε ο χρόνος ο αντίπαλος πίεζε. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον αγώνα. Πολύ δύσκολα αν δεν γινόταν αυτή η φάση θα χάναμε την πρόκριση… Είχα ετοιμάσει τον Άλβαρες για το 73 αλλά δεν πρόλαβα. Αφαιρέσαμε τον δεύτερο αμυντικό χαφ αλλά κλείσανε οι γραμμές. Στην επίθεση βγαίναμε με τρεις παίκτες. Έπρεπε να έχουμε ελπίδα για ένα δεύτερο γκολ. Και τα καταφέραμε. Θα αναλύσουμε τα πράγματα. Θα είναι δύσκολη η βραδιά. Σίγουρα. Μαζεύουμε εμπειρία. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα