Τρίτη και να καίει!

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος τα είχε όλα: Ντέρμπι, διαμαρτυρίες, ταλαιπωρία, πρωτιές και βροχή… πολλή βροχή.

Θέαμα, γκολ, ανατροπές και ένταση ήταν τα στοιχεία στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της Χίου και της Βουλιαγμένης, τα οποία είχαν την ευκαιρία να «γευτούν» όσοι βρέθηκαν στο Ιωνικό κολυμβητήριο το απόγευμα του Σαββάτου (15/10).

Διαβάστε περισσότερα:

Ντέρμπι με τα όλα του (photos)

Λοράντος: «Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα»

Αφρουδάκης: «Έχασα τον έλεγχο»

Μιράλης: «Μέσα από τα χέρια μας»

Ρούπακας:

«Καθοριστική η αποβολή του Αφρουδάκη»

Και μπορεί η Χίος με τη Βουλιαγμένη να «σκοτώνονταν» στο νερό, ωστόσο κατάφεραν να βγάλουν πρώτο τον Ολυμπιακό. Και αυτό, γιατί οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι νικητές της τρίτης αγωνιστικής, αφού με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία στο ντέρμπι, πέρασαν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία. Η δυσκολία στο ματς των Πειραιωτών απέναντι στα Χανιά, ήταν το ταξίδι αφού σίγουρα θα εκνευρίζονται και μόνο με τον στίχο του Καβάφη «Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να' ναι μακρύς ο δρόμος», γιατί παρά ήταν μακρύς ο δρόμος για την κρητική πόλη.

Διαβάστε περισσότερα:

Συνεχίζει απτόητος ο Ολυμπιακός

Βλάχος: «Ούτε υπερατλαντικό ταξίδι»

Μάκης Βολτυράκης: «Τώρα αρχίζει η πίεση»

Μάζης: «Ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας»

Τον Οδυσσέα αποφάσισαν να μιμηθούν οι πολίστες του Πανιωνίου, με το Αργοστόλι να βρίσκεται στο ρόλο της… Πηνελόπης. Δώδεκα ώρες ταξίδι έκαναν οι «πάνθηρες» για να φτάσουν στην Κεφαλονιά και να αντιμετωπίσουν το τοπικό Αργοστόλι, μόνο που οι… μνηστήρες τους περίμεναν εκεί και τους υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Ιστορική από την άλλη, ήταν η νίκη του Αργοστολίου, αφού πρόκειται για το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας στην Α1 στην ιστορία του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα:

Το Αργοστόλι… ηρέμησε τους «πάνθηρες»

Η «οδύσσεια» του Πανιωνίου

Η βροχή δεν έχει σταματημό στην Πάτρα τις τελευταίες ημέρες και ο Παναθηναϊκός είπε να μιμηθεί τις καιρικές συνθήκες. Άρχισε λοιπόν, να βρέχει… γκολ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 14-5 του ΝΟ Πατρών με τον κόσμο να μην πτοείται και να παραμένει στο κολυμβητήριο, προμηθευόμενος ομπρέλες και αδιάβροχα.

Διαβάστε περισσότερα:

«Περίπατο» στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Το πιο μεγάλο κέρδος είναι ο κόσμος τους (photos)

Κουντουδιός: «Εντυπωσιαστήκαμε από τον κόσμο»

Τρίτη και καλή για το Παλαιό Φάληρο, που κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να αυξήσει το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Την… νύφη πλήρωσε ο ΠΑΟΚ, που μετρά μέχρι στιγμής μόλις μία νίκη.

Διαβάστε περισσότερα:

Έσπασε το… ρόδι το Φάληρο (photos)

Και για το τέλος, το παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική. Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η νίκη του Καλαμακίου, αφού πρωταγωνιστικό χαρακτήρα έχουν όσα συμβαίνουν σε μία ιστορική ομάδα στο πόλο, όπως είναι ο Εθνικός. Ο ακέφαλος «αυτοκράτορας» κινδυνεύει και το μηδέν στο πηλίκο,

Keywords
Τυχαία Θέματα