Τρία σερί με απώλεια Dubinsky οι Ρέιντζερς

05:11 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και αντιμετωπίζουν μία σειρά από τραυματισμούς, οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς επικράτησαν με 3-2 των Καρολάινα Χαρικέινς εκτός έδρας και συμπλήρωσαν τρεις σερί νίκες.

Ο αρχηγός, Ryan Callahan, ήταν εκτός, το ίδιο και ο Michael Del Zotto, ενώ ο Brandon Dubinsky δεν χρησιμοποιήθηκε στα δύο τελευταία 20λεπτα. Όλοι οι παραπάνω είχαν κοινό... παρανομαστή τον όρο «τραυματισμό». Εντούτοις, με μία σπουδαία εμφάνιση, οι πρωτοπόροι της ανατολικής

περιφέρειας του NHL πήραν δύο βαθμούς στο Ράλεϊ.

Άλλωστε, ο Marian Gaborik σημείωσε το νικητήριο γκολ με ωραίο backhand, το οποίο ήταν το 30ό του συνολικά για φέτος. Μάλιστα είχε μία ασίστ στο 1-1 του Artem Anisimov, ενώ συμπλήρωσε τριάντα τέρματα για έβδομη φορά στην 11η του καριέρα στην κορυφαία λίγκα χόκεϊ επί πάγου. Το άλλο γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκε από τον Brandon Prust στο 1:57 της τρίτης περιόδου, ενώ ο Marty Biron σταμάτησε 21 από τα 23 σουτ που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα των Ρέιντζερς νίκησε ο Jeff Skinner σε power play στο 58ο δευτερόλεπτο του δεύτερου 20λεπτου, ενώ σαράντα δεύτερα πριν το τέλος του τρίτου 20λεπτου ο Jay Harrison μείωσε σε 3-2. Έτσι, οι «τυφώνες» έμειναν στους 61 βαθμούς και στην 13η θέση της Ανατολής.

Από την πλευρά τους, η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» προωθήθηκε στους 88 βαθμούς. Παραμένει, δηλαδή, πρώτη στην κατάταξη της Ανατολής με αρκετά μεγάλο προβάδισμα, ενώ παράλληλα «έπιασε» τους Βανκούβερ Κανάκς στην κορυφή της συνολικής κατάταξης της λίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα