Χατ τρικ για Krejci στην παράταση

05:11 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο David Krejci πρωταγωνίστησε στο 4-3 των Μπόστον Μπρούινς επί των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς στην παράταση.

Ο 25χρονος Τσέχος επιθετικός συμπλήρωσε 16 γκολ για φέτος στο 2:59 της παράτασης. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο πήρε ριμπάουντ από σουτ του Zdeno Chara και πέτυχε το «χρυσό» γκολ προσφέροντας τον επιπλέον

βαθμό στους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Προγενέστερα είχε ανοίξει το σκορ και είχε ισοφαρίσει σε 3-3, οπότε αναδείχθηκε αναμφισβήτητα πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Στο μεταξύ, ο Tyler Seguin διαμόρφωσε το 2-0 στο 8:10 του αγώνα, ενώ είχε ήδη μοιράσει ασίστ στο πρώτο γκολ. Ακόμα, ο Chara και ο Milan Lucic μοίρασαν από δύο ασίστ για τους κατόχους του Stanley Cup και ειδικά ο πρώτος, ο αρχηγός των Μπρούινς έδειξε... κεφάτος καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο 20λεπτο, όμως, οι Ντέβιλς προκάλεσαν... καρδιοχτύπια, αφού οι Zach Parise, Patrik Elias και David Clarkson ανέτρεψαν το 2-0 σε 3-2.

Εν τέλει ο Krejci γύρισε... μόνος του το παιχνίδι και η ομάδα της Μασαχουσέτης ανήλθε στους 79 βαθμούς. Με αυτούς παρέμεινε στην κορυφή της Northeast και στην δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι «διάβολοι» προωθήθηκαν στους 75 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην έβδομη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα