Τράχωνες – Αιγάλεω 2-1

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2011 οι Τράχωνες, που επικράτησαν εύκολα του Αιγάλεω με 2-1, με πρωταγωνιστή τον Γιαννιτσακάκη.

Τρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Γιαννιτσακάκη, προκειμένου να «χαρίσει» τη νίκη στους Τράχωνες και να τους εδραιώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο 35’ με ωραίο σουτ ο Έλληνας ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και έκανε το 1-0, ενώ στο 38’ «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε το Αιγάλεω ήταν να κερδίσει πέναλτι στο 86’, το οποίο εκτέλεσε

εύστοχα ο Τζανετάκος, μειώνοντας σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Να σημειώσουμε ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μπορτζάρης, διαιτητής του ματς, απέβαλε τον Κόρδο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ : Βαγγελάκος, Κορτσινίδης, Κάρδαρης (89' Βασίλι), Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Παπαναγόπουλος, Τσιώλης (95' Κατσούλης), Γιαννιτσανάκης (84' Κορδός), Χουστουλάκης

ΑΙΓΑΛΕΩ : Κουρεπίνης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Τεγούσης Α. (65' Κωνσταντόπουλος Κ.), Καραγιάννης, Δουκάκης, Ντελμεκούρας (67' Σιδέρης), Τζανετάκος, Κ.Τεγούσης .

Keywords
Τυχαία Θέματα