Ετοιμάζει… Φούντα για Καλαμάτα

Ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Ταξιάρχη Φούντα στην αναμέτρηση απέναντι στην Καλαμάτα.

Πάρα πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Κωστένογλου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καλαμάτα για τον 4ογύρο του κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγο

πολύ λείπουν δέκα ποδοσφαιριστές και όπως είναι λογικό θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει για ακόμα μία φορά νεαρούς παίκτες.

Σύμφωνα με την τελευταία δοκιμή του 40χρονου τεχνικού, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί με αξιώσεις ο 16χρονος, Ταξιάρχης Φούντας. Ο νεαρός μέσος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα και αν τελικά πάρει την ευκαιρία του θα κάνει ντεμπούτο.

Κατά τα άλλα η ενδεκάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί από όλους τους ετοιμοπόλεμους «βασικούς». Κάτω από τα δοκάρια δοκιμάστηκε ο Γιάννης Αραμπατζής με τους Κώστα Μανωλά και Χουάν Κάλα να είναι το αμυντικό δίδυμο.

Στα άκρα αναμένονται οι Νίκος Καράμπελας και Ανέστης Αργυρίου. Στο κέντρο ως αμυντικά χαφ δοκιμάστηκαν οι Αντώνης Ρίκκα και Ταξιάρχης Φούντας με τους Στιβ Μπέλεκ, Ρότζερ Γκερέιρο και Χοσέ Κάρλος να βρίσκονται στην τριάδα πίσω από τον Δημήτρη Σιαλμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα