Τόρες: «Πιο μπροστά η Μπαρτσελόνα»

Ο Φερνάντο Τόρες τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πιο μπροστά από την Τσέλσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει και την πρόκριση.

Αισιόδοξος για τον επαναληπτικό της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα είναι ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος μιλώντας για τη ρεβάνς του «Καμπ Νου» τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση, παρά του ότι οι Καταλανοί έχουν καλύτερη ομάδα : «Είναι ξεκάθαρο πως η Μπαρτσελόνα είναι ένα

βήμα μπροστά από τις άλλες ομάδες. Έχουν φτάσει πέντε σερί χρονιές τα ημιτελικά και αυτό δεν είναι εύκολο. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος».

Σε ότι αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης της Μπαρτσελόνα είπε: «Ο Τσάβι και ο Ινιέστα είναι παίκτες που καθορίζουν το ρυθμό ενός αγώνα. Όταν τους αντιμετωπίζεις, πρέπει να ξέρεις πως εκείνοι δίνουν το ρυθμό. Πολλοί πιστεύουν πως πρέπει να προσπαθήσεις να πάρεις την κατοχή από την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό είναι πιθανό. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλα όπλα εναντίον τους. Αν θες να τους πάρεις την μπάλα, δεν θα τα καταφέρεις, θα κουραστείς και θα βρουν περισσότερους χώρους».

Τέλος για το υπόλοιπο της σεζόν πρόσθεσε: «Θα είναι καταστροφή για μας να μείνουμε έξω από το Champions League. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα καταφέρουμε. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, ποιος σκοράρει, ποιος δίνει την ασίστ ή ποιος μένει στον πάγκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα