«Θεσσαλονίκη ...και τρέχουμε!

Εντυπωσιακά συνεχίζουν την πορεία τους οι ΑΟ Περπατητές στην Θεσσαλονίκη στο Nescafe frappe Students Cup.

Έχει το απόλυτο σε 8 αγώνες και έχει δεχθεί συνολικά μόλις 6 τέρματα την ίδια ώρα που σκοράρει περισσότερα από 6 σε καθένα κατά μέσο όρο... Έχει ουσιαστικά καπαρώσει την πρβτιά της κανονικής περιόδου αν δεν συμβούν απίθανες ανατροπές στην συνέχεια.

Εν συνεχεία

ακολουθεί και ο Αλκοολικός Αστέρας που όμως σε 8 παιχνίδια μετρά 2 ήττες και από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι αρκετά κοντά. Οι μάχες φουντώνουν αυτήν την περίοδο και με δεδομένο ότι ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά, πολλά από τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί μέσα στο χειμώνα θα δοεξαχθούν τώρα μαζεμένα.

Η δομή του ομίλου της Θεσσαλονίκης πάντως με τις πολλές ομάδες σε έναν όμιλο έχει προξενήσει θετικά σχόλια καθώς ναι μεν μπορεί κάθε ομάδα να χρειάζεται να δώσει πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως με αυτόν τον τρόπο θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με πολλούς διαφορετικούς αντιπάλους ποικίλης δυναμικότητας και έτσι να μετρήσει με ακρίβεια τις δυνάμεις της.

Η κορυφαία εταιρία θλητικών ειδών GEMS κλήρωσε την προηγούμενη βδομάδα 5 ομάδες στις οποίες δόθηκαν εντελώς δωρεάν αθλητικές εμφανίσεις και όπως ήταν λογικό, αυτό προξένησε περίσσιο ενθουσιασμό... Μην ξεχνάμε πως η GEMS τώρα γίνεται ευρέως γνωστή στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό είναι η top εταιρία στον χώρο του minifootball και μάλιστα ντύνει τη Lazio, την Atletico Madrid και άλλες υπερδυνάμεις στο ποδόσφαιρο σάλας...

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί και ιντερνετικά τις εξελίξεις του Nescafe Frappe Students Cup πέρα από το site της διοργάνωσης και από το onsports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα