Τόνι Πάρκερ: «Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο ματς»

Ο Γάλλος πλέι-μέικερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τόνι Πάρκερ, έμεινε στους επτά πόντους στο πρώτο παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, αλλά υπόσχεται καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο.

Μοίρασε μεν 11 ασίστ, αλλά ο Πάρκερ είχε μόλις 1/9 σουτ και επτά πόντους στον εναρκτήριο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Πρόκειται για τη χειρότερη επιθετική του επίδοση σε αγώνα postseason σε οκτώ χρόνια!

Πάντως

ο διεθνής «άσος» υποσχέθηκε ότι θα είναι καλύτερος στο δεύτερο ματς και πρότεινε στους αντιπάλους να συνεχίσουν να τον μαρκάρουν, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Μέσα σε όλα, πάντως, περιόρισε τον Κρις Πολ στους έξι πόντους, σε μία, κατά τα άλλα, «μάχη» μεταξύ all-star πλέι-μέικερ.

Σε αντίθετους ρυθμούς κινείται ο Τιμ Ντάνκαν. Άλλωστε πέτυχε 26 πόντους και θύμισε... 25άρη με τις κινήσεις του στο παρκέ, αν και είναι πλέον 36 ετών. Πέρα από την παραγωγή του, μάζεψε δέκα ριμπάουντ και δεν παρέλειψε να συμβουλέψει τον rookie, Καούχι Λέοναρντ, ύστερα από λανθασμένη του ενέργεια στο τέταρτο 12λεπτο της αναμέτρησης.

«Ίσως δεν είναι όσο καλός ήταν παλιά, ίσως να μην έχει το ίδιο άλμα, αλλά παραμένει τελειομανής και μαθαίνει συνεχώς» σχολίασε σχετικά ο Μπορίς Ντιό, που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες μαζί με τον Στέφεν Τζάκσον. Αμφότεροι αποκτήθηκαν στα μέσα της φετινής regular season, αλλά αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμοι.

Δεκαπέντε σερί νίκες έχουν πλέον τα «σπιρούνια» και θέλουν άλλες 11, για να επανακτήσουν τον παγκόσμιο τίτλο. Αν συνεχίσουν το ίδιο θετικά, τότε δύσκολα θα προκύψει ανυπέρβλητο εμπόδιο στη υπολειπόμενη φετινή τους πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα