Το κυνήγι της νίκης από μια άλλη ματιά…

Τυχεροί πρέπει να αισθάνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ.

Η χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού δεν θύμιζε σε τίποτα την αντίστοιχη στο Λονδίνου, στο παιχνίδι

με την Άρσεναλ, η οποία σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων των «ερυθρολεύκων». Οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν χωρίς πάθος και χωρίς όρεξη και μόνο λόγω τύχης κατάφεραν ν’ αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων.

Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν δια του λόγου το αληθές. Ο Ολυμπιακός δεν είχε την κατοχή (49%) στο παιχνίδι, ενώ στα στατιστικά του συγκαταλέγονται μόλις τρεις τελικές προσπάθειες, ένα κόρνερ και 40 προωθημένες φάσεις. Μην ψάξετε, δεν θα βρείτε σε άλλο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» τόσο χαμηλά νούμερα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε υποτίμησαν για τα καλά το παιχνίδι και αναλώθηκαν σε πολλές περιπτώσεις σε ένα νωθρό παιχνίδι, το οποίο φάνηκε ότι ως στόχο είχε το «Χ». Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική, καθώς όπως είπε ο Ισπανός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ολυμπιακός βγήκε τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο για να «καθαρίσει» τη νίκη.

«Μου κάνει εντύπωση που δεν είδατε ότι η ομάδα προσπάθησε για να κερδίσει», είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Εμένα πάλι – και να με συγχωρείτε – μου κάνει εντύπωση η εμμονή του Ισπανού με τον Αμπντούν. Για άλλο ένα ματς ο Αλγερινός δεν βλεπόταν. Τι και αν γνωρίζει καλά το τόπι; Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει ότι δικαίως βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αν δικαιώσει τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» για την επιλογή τους, το ξανασυζητάμε. Εδώ είμαστε…

Υ.Γ.: «Άγαλμα» έμεινε, για άλλο ένα γκολ που δέχθηκε, χθες, στο ΟΑΚΑ, ο Κοστάντσο. Ωραίο το γκολ του Λεονάρντο, δεν λέω, ωστόσο ο Αργεντινός έμεινε και πάλι ακούνητος, όπως μας συνηθίζει, άλλωστε. Προβλέπω νέα ανέκδοτα να «σκάνε» στη πιάτσα και όχι τίποτα άλλο, θα έχουν και δίκιο…

Υ.Γ.1: Ο μοναδικός, ίσως, ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από το… ναυάγιο ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ (άντε και ο Χολέμπας), ο οποίος, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν κατάφερε ν’ απειλήσει την εστία του Αραμπατζή.

Υ.Γ.2: Καλά τα είπε ο Τζεμπούρ μετά το ματς. Αν παίξει έτσι ο Ολυμπιακός την Τετάρτη, στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, δεν έχει τύχη.

Υ.Γ.3: Πιο… έξω δεν μπορούσαν να πέσουν οι προβλέψεις μου αναφορικά με την εικόνα του χθεσινού ντέρμπι, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα