Το «ευχαριστώ» του Ελληνικού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία που έτυχε στην Κω, από τους ανθρώπους του Ιπποκράτη, εξέδωσε το Ελληνικό.

Οι διοικούντες το σύλλογο και προσωπικά ο πρόεδρός του, Μιχάλης Σκουλιδάς, ευχαρίστησαν θερμά τους αντιπάλους τους και τον ισχυρό άνδρα τους, Δημήτρη Δρόσο, για την άψογη συμπεριφορά τους. «Θέλουμε να επισημάνουμε την αθλητική υγεία που αποπνέει αυτή η επαρχιακή ομάδα σε όλους τους τομείς», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον πρόεδρο Μιχάλη Σκουλιδά, έχει ως εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ελληνικού

και εγώ προσωπικά αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας Ιπποκράτης Κω κύριο Δρόσο Δημήτρη και το σύνολο των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα και προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν κατά τη διαμονή μας στο πανέμορφο νησί της Κω.

Θέλουμε να επισημάνουμε την αθλητική υγεία που αποπνέει αυτή η επαρχιακή ομάδα σε όλους τους τομείς και την άψογη συμπεριφορά όλων (κατάμεστο το γήπεδο) και το χειροκρότημα των φιλάθλων όχι μόνο στο τέλος, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα για τις προσπάθειες των αθλητριών μας. Αυτές είναι οι στιγμές του αθλητισμού που μας ωθούν να συνεχίσουμε το όλο και πιο δύσκολο έργο μας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια όλοι όσοι αγαπάμε το μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα