Δόξα Πενταλόφου – Δόξα Χέρσου 1-2

Την επιθετική δυστοκία της πλήρωσε η Δόξα Πενταλόφου, η οποία αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε στην έδρα της από τη Δόξα Χέρσου με 2-1.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έδειξαν με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ότι θέλουν πολύ τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με 1-0 στο 17’ με κεφαλιά του Σαπάνη, ωστόσο στο 40’ ο Παναγιωτίδης ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Κιλκίς. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πλήρη ανατροπή λίγα λεπτά αργότερα, όταν στο 45’ ο Παναγιωτόπουλος διαμόρφωσε με σουτ το τελικό σκορ, 2-1.

Στο β’ ημίχρονο, οι παίκτες της Δόξας Πενταλόφου πίεσαν αρκετά

για τη νίκη και έχασαν τουλάχιστον τρεις κλασσικές ευκαιρίες από κοντά, οι οποίες αν ήταν εύστοχες θα τους χάριζαν όχι μόνο την ισοπαλία, αλλά και τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Πολυχρονίδης, Παπαλιόζης, Καρκάρης, Γραικός, Σαπάνης, Καμπάκης, Κουσούτης (58’ Χατζηχαριστός), Σεΐζης (73’ Σπυρίδης), Αραμπατζούδης, Τάμπας (87’ Κούντης), Μπαγερετάκης.

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ: Ζάϊκος, Κωνσταντινίδης Λεων. (75’ Μπαρχουνταρισβίλι), Λογγινίδης (41’ Φερεσίδης), Παπάκης, Ούλιος, Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης, Γεωργιάδης, Ορφανίδης. Αϊβαζίδης (87’ Αλτηπαρμακίδης), Παναγιωτόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα