Την Πέμπτη (31/5) οι αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις

Λίγες ώρες έμειναν για να τελειώσει η αγωνία για τις ομάδες που πρωτοβάθμια δεν είχαν λάβει αδειοδότηση.

Τη Πέμπτη (31/5) το πρωί ή το αργότερο το μεσημέρι η αρμόδια επιτροπή εφέσεων θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για τις επτά ΠΑΕ, που σήμερα βρέθηκαν ενώπιον της για να καταθέσουν νέα στοιχεία για τους φακέλους τους. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης,

ΟΦΗ, Πανιώνιος, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα (μετά από έφεση του εκπροσώπου της ΕΠΟ) βρέθηκαν στην επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γ. Δημητρίου, έχει κάνει αρνητική εισήγηση για όλες τις υποθέσεις, αν και να τονίσουμε ότι ο ίδιος δεν ψηφίζει και την απόφαση λαμβάνουν τα υπόλοιπα τρία μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής. Για όλες τις ομάδες τα πάντα είναι... ρευστά, αν και για τον Παναθηναϊκό και την Κέρκυρα λαμβάνονται αισιόδοξα μηνύματα. Αντίθετα για την ΑΕΚ, τον Αρη, τους Κρητικούς και τον Πανιώνιο υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, ενώ ο ΠΑΣ να θυμίσουμε ότι είχε πάρει, πρωτοβάθμια, άδεια παρά και την, τότε, αρνητική εισήγηση του Γ. Δημητρίου, οπότε ίσως επαναληφθεί το ίδιο έργο.

Να τονίσουμε ότι η UEFA έχει ζητήσει από την ελληνική ομοσπονδία να στείλει τη λίστα με τους... Ευρωπαίους έως την Παρασκευή 1η Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να υποδείξει ποιες ομάδες θα αγωνιστούν μέχρι τότε, οπότε αύριο θα γίνουν γνωστές οι ΠΑΕ που θα λάβουν άδεια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τελικά δεν καταφέρουν να πάρουν το ευρωπαϊκό τους εισιτήριο, τότε στην Ευρώπη θα βγει ο Αστέρας Τρίπολης και ο Λεβαδειακός που τερμάτισαν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα