Euro 2012: Σε… φόρμα η Ισπανία (photos)

Πολύ καλή εμφάνιση από την Ισπανία η οποία στην Ελβετία επικράτησε 4-1 της Νότιας Κορέας δηλώνοντας έτοιμη για τα τελικά του Euro 2012.

Τη δεύτερή της νίκη στα ισάριθμα πρώτα φιλικά που έχει δώσει για την προετοιμασία της ενόψει του Euro 2012 πήρε η Ισπανία, η οποία στη Βέρνη επικράτησε 4-1 της

Νότιας Κορέας και έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμη για τη μεγάλη διοργάνωση στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Οι «φούριας ρόχας» από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και μόλις στο 11’, ο Φερνάντο Τόρες εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σέντρα του Μπενιάτ και με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει σημαντικό όπλο για τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε στη διοργάνωση.

Στη συνέχεια, οι Κορεάτες ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφτασαν στην ισοφάριση με πολύ ωραίο σουτ του Κιμ στο 43’. Στο ημίχρονο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας δεν προχώρησε σε αλλαγές και η ομάδα του μπήκε δυνατά φτάνοντας σε δύο γρήγορα τέρματα.

Ο Τσάμπι Αλόνσο στο 52’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Καθόρλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 56’ να κάνει το 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Νεγρέδο στο 80’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του «κομμένου» Σολδάδο για να «γράψει» το 4-1 που δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ρέινα (80’ Κασίγιας), Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος (57’ Ντομίνγκεζ), Μονρεάλ, Καθόρλα (57’ Αντριάν), Νταβίντ Σίλβα, Τσάμπι Αλόνσο (66’ Σοριάνο), Μπενιάτ, Τόρες (57’ Νεγρέδο), Μάτα (57’ Σολδάδο)
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Κιμ, Τσόι, Λι, Παρκ, Τσο, Τσεόλ (75’ Κιμ Σουνγκ), Κιμ Χεόν (46’ Κιμ Κουνγκ), Ναμ (64’ Τσι Γου), Γι (58’ Λι Γκουγκ), Σον (58’Παρκ), Γεόμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα