Τιμωρία όσων λένε «όχι» στην Εθνική

Αυτή ήταν η απόφαση των ανθρώπων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας στη σημερινή Γενική Συνέλευση.

Με την παρουσία 100 σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/3) η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ. Σε αυτήν, έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στις φετινές επιτυχίες του υγρού στίβου. Στη συνέχεια της ομιλίας του, στάθηκε στα προβλήματα και φυσικά στην οικονομική κρίση.

Ακόμα, στη συνέλευση απορρίφτηκε η πρόταση

αλλαγής σε άρθρο του κανονισμού μετεγγραφών που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και αφορούσε την αδυναμία μετεγγραφής σε αθλητές και αθλήτριες πριν περάσουν 2 χρόνια από την ενηλικίωση τους (18ο έτος).

Από την άλλη, εγκρίθηκε η πρόταση που κατέθεσε το ΔΣ της ΚΟΕ και αφορά την τιμωρία αθλητών και των αθλητριών που αρνούνται αδικαιολογήτως να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις Εθνικές ομάδες, ή έχουν αποκλειστεί σκοπίμως επικαλούμενοι λόγους που δεν ευσταθούν, ή που αποχωρούν από την προετοιμασία χωρίς λόγο.

Η τιμωρία, όπως πλέον ορίζεται με νέο άρθρο στον κανονισμό μετεγγραφών θα ισούται με αγωνιστικές αποκλεισμού από το σωματείο, όσες και οι αντίστοιχες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας εντός της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα