«Τιμή εκκίνησης 2,5 εκατομμύρια ευρώ για Μασάδο»

12:03 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Βαθιά… το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει ο Ολυμπιακός αν θέλει να αποκτήσει τον Πάουλο Μασάδο, σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλλίας.

Ο Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των «ερυθρόλευκων», ωστόσο, η γαλλική ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει… ελαφρά τη καρδία τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Mercato 365», το «συγκρότημα» του γαλλικού Νότου, έχει ορίσει

τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ως ποσό εκκίνησης για την παραχώρηση του διεθνή άσου, ο οποίος πέραν από τον Ολυμπιακό απασχολεί κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως την Μπενφίκα.

«Η Τουλούζ έχει θέσει ως βάση τα 2,5 εκ. ευρώ για να αφήσει τον Πορτογάλο μέσο Πάουλο Μασάδο, ο οποίος εξετάζεται κυρίως από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2015 και ενδιαφέρει και την Μπενφίκα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Μάλιστα, στη συνέχεια γίνεται λόγος και για την επικείμενη πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον Ολυμπιακό, καθώς στην συνέχεια θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του 26χρονου άσου: «Η ελληνική ομάδα περιμένει να ολοκληρωθεί η πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ για να κάνει την επίσημη πρότασή της για τον Μασάδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα