Ήρθε ξανά η ώρα του Ψωμιάδη

12:03 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από... αμέτρητες αναβολές έφτασε η 6 Ιουνίου, (μία ακόμη) ημέρα που έχει δοθεί η τελευταία δικάσιμος για τις δύο σημαντικές υποθέσεις που βρίσκεται η ΑΕΚ στα δικαστήρια με την οικογένεια Ψωμιάδη. Πρόκειται για δύο ποινικές δίκες κατά του Μάκη Ψωμιάδη

και των συνεργών του (αρ. 3 και 4) για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αύριο το πρωί στις 9 στο κτίριο του Εφετείου Αθηνών (είσοδος από Λουκάρεως, πλάι από τον Άρειο Πάγο, στον τέταρτο όροφο, αίθουσα Δ100Δ), οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον νομικό και αντιπρόεδρό της Χάρη Οικονομόπουλο θα είναι ξανά στη μάχη, με σκοπό και ελπίδα να εκδικαστούν και οι δύο υποθέσεις.

Ελπίζουν βάσιμα σε παρουσία του Μάκη Ψωμιάδη στη δίκη, καθώς εδώ και ένα περίπου μήνα είναι στην Ελλάδα. Όπως τονιζόταν πάντως από νομικά κλιμάκια, ο Ψωμιάδης έχει το δικαίωμα, αν επιθυμεί, να εκφράσει την επιθυμία και να μην παραστεί στη δίκη, μένοντας στον Κορυδαλλό!
Θέμα αναβολής θεωρούν από την ΠΑΕ ότι δεν υπάρχει, πλέον. Υπάρχει ωστόσο βάσιμα το σενάριο να υπάρξει μία ολιγοήμερη διακοπή και τούτο διότι ακόμη αναμένεται σήμα από την Ιντερπόλ, από την οποία έχει ζητηθεί η έκδοση Ψωμιάδη στην Ελλάδα να έχει να κάνει και για ζητήματα που αφορούν τη διαμάχη του με την ΑΕΚ. Όπως τονιζόταν το σήμα βρίσκεται στη μετάφραση, αν και υπάρχει η πίστη ότι θα έχει μεταφραστεί ως αύριο το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα