Τι είχες Λίβερπουλ, τι είΧα πάντα

Έκτη εντός έδρας ισοπαλία για τη Λίβερπουλ αφού στη Boxing Day οι «reds» έμειναν στο 1-1 με την ουραγό Μπλάκμπερν στο «Άνφιλντ».

Με το… αριστερό ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της Λίβερπουλ μετά τα Χριστούγεννα στην Premier League αφού η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς έμεινε στην ισοπαλία με την, τελευταία της βαθμολογίας, Μπλάκμπερν

μέσα στην έδρα της κι έχασε έτσι την ευκαιρία να προσπεράσει την Άρσεναλ και να πλησιάσει στον ένα βαθμό την Τσέλσι και την τετράδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, που αποδείχθηκε όμως ανούσια, και τον Τσάρλι Άνταμ να κάνει… χριστουγεννιάτικο δώρο στον Φορμίκα ο οποίος τον πίεσε στο 45’ για να τον αναγκάσει να στείλει τα δίχτυα της ομάδας του για το προβάδισμα της Μπλάκμπερν μέσα στο «Άνφιλντ». Οι «reds» πίεσαν για την ισοφάριση με το ξεκίνημα της επανάληψης, τα κατάφεραν με τον Μάξι Ροντρίγκεζ στο 53’ ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό αφού παρά την πίεση ως το φινάλε ο Μπαν αρνήθηκε σε δυο περιπτώσεις το γκολ, με την ευκαιρία του Κάρολ στα τελευταία λεπτά να είναι καθοριστική, αλλά χαμένη για τους γηπεδούχους.

Μετά από 18 αγωνιστικές στην Premier League η Λίβερπουλ είναι στην έκτη θέση έχοντας 31 βαθμούς, ενώ η Μπλάκμπερν παρέμεινε ουραγός έχοντας μόλις 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Άγκερ, Σκρτελ, Ενρίκε, Τζόνσον, Άνταμ (69’ Τζέραρντ), Χέντερσον, Μάξι Ροντρίγκεζ (81’ Μπέλαμι), Ντόουνινγκ, Σουάρεζ, Κάρολ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Μπαν, Χάνλεϊ, Σάμπα, Χένλεϊ, Λόβ, Πέντερσεν, Νταν (85’ Πέτροβιτς), Ενζονζί, Χόιλετ (75’ Βούκτσεβιτς), Φορμίκα, Γιακούμπου (90’+4’ Γκούντγουϊλι)

Keywords
Τυχαία Θέματα