Θεοδωρίδης: «Το πιο γλυκό πρωτάθλημα!..»

Ως το πιο γλυκό πρωτάθλημα χαρακτήρισε ο Σάββας Θεοδωρίδης το φετινό, που κατέκτησε ο Ολυμπιακός δηλώνοντας παράλληλα έκπληκτος από την αφιέρωση που του έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός,

Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ» υπογραμμίζοντας ότι θα βρίσκεται στην ομάδα και τη νέα περίοδο, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί τόσο στις δηλώσεις του παραιτηθέντα προέδρου της Super League, Απόστολου Παπουτσάκη, όσο και στην αντίδραση της «Θύρας 13» για όλα όσα είχε δηλώσει πρόσφατα περί οικογενείας Βαρδινογιάννη.

«Ο πρόεδρος έδειξε την ανωτερότητά του. Με εξέπληξε με την αφιέρωσή του. Τον ευχαριστώ για αυτό. Ήταν το πιο γλυκό πρωτάθλημα και συνεχίζω μαζί του και του χρόνου… Ο Παπουτσάκης γιατί δεν τα έλεγε τόσον καιρό; Τώρα που έπεσε η ομάδα του, θυμήθηκε σκάνδαλα…; Τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τους πείραξε που είπα καλά λόγια για τον κύριο Βαρδινογιάννη; Αυτοί τι πέτυχαν που τον κριτικάρουν τόσα χρόνια; Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν επιτυγχάνεται με επαναστάσεις και πραξικοπήματα…» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα