Ουζουνίδης: «Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα»

Η Ξάνθη πέτυχε τελικά τον στόχο της παραμονής, όπως όμως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τα δύσκολα τώρα ξεκινούν.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας παραχώρησε δηλώσεις στο Αθλητικό Metropolis και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, στην έλλειψη σταθερότητας που παρουσίασε, στο ιδιαίτερο ματς με τον Εργοτέλη και στην παραμονή του στον πάγκο των Ακριτών. Οπώς, δε, τόνισε τα δύσκολα ξεκινούν τώρα καθώς η

Ξάνθη θα πρέπει να προσαρμοστεί εκ νέου στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν:

«Τα δύσκολα ξεκινάνε τώρα γιατί και θα πρέπει να οργανωθούμε και να ετοιμάσουμε τη νέα ομάδα αλλά και να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα. Εικόνα υπάρχει. Πάντα υπήρχαν συζητήσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. στην ομάδα. Θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην ομάδα και το πως θα εξελιχθεί αυτή η συνεργασία».

Για την έλλειψη σταθερότητας της Ξάνθης:

«Αυτό που έφταιγε ήταν τα αποτελέσματα. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας δεν ήταν τόσο κακή. Η πορεία στο πρώτο γύρο ήταν πολύ καλύτερη από ότι περιμέναμε. Είχαμε ένα πολύ καλό ρόστερ και για αυτό και ακριβώς δεν κάναμε προσθέσεις τον Ιανουαρίο γιατί θέλαμε να δώσουμε χρόνο στα νεαρά παιδιά. Στα παιχνίδια που δώσαμε στο δεύτερο γύρο είχαμε πολλές τελικέ προσπάθειες τις οποίες δεν κάναμε γκολ. Το δεύτερο στοιχείο που επηρέασε ήταν η εμπειρία. Η ομάδα λόγω έλλειψης εμπειρίας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα άσχημα αποτελέσματα. Ήταν ένα μάθημα για εμάς και για τους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτά τα νέα παιδιά εάν δούμε τα τελευταία παιχνίδια και εάν εξαιρέσουμε το ένα κακό ημίχρονο στη Λιβαδειά, και το χθεσινό παιχνίδι που δεν είχαμε άγχος, στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πετύχει μόνο ένα γκολ».

Για το αν φοβήθηκε τον υποβιβασμό:

«Ανησυχία σίγουρα υπήρχε όχι όμως και φόβος. Υπήρχε κυρίως ανησυχία για το πως θα το ξεπεράσουν τα παιδιά. Πολύ καλή δουλειά και από εμάς το τεχνικό επιτελείο αλλά και τον τεχνικό διευθυντή τον κ. Παπαδημητρίου. Οι ώρες που ξοδέψαμε και μιλούσαμε με τα παιδιά ήταν πολλές. Δεν είχαμε να κάνουμε με έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά με πιο νέους. Θέλαμε να δούμε τους χαρακτήρες».

Για την απόφαση παραμονής των παικτών στο ξενοδοχείο:

«Κατ' αρχήν ο κ.Πανόπουλος δεν παρεμβαίνει στην αγωνιστική λειτουργία. Η επιλογή να μένουν οι παίκτες στο ξενοδοχείο ήταν μια απόφαση που μας βοήθησε πάρα πολύ. Έπαιξε πολύ θετικό ρόλο. Δεν είναι καλό για έναν ποδοσφαιριστή να είναι κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο αλλά στη δική μας περίπτωση βοήθησε γιατί είχαμε την ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές να δεθούν μεταξύ τους. Ξέρετε είναι πολύ εύκολο μια ομάδα να βρίσκεται χαμηλά και να ανεβαίνει και δύσκολο να είναι ψηλά και να πέφτει. Θέλει ιδιαίτερη διαχείριση».

Για το ιδιαίτερο παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

«Συγκεντρωθήκαμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Παρά το γεγονός ότι δώσαμε χρόνο σε νέα παιδιά και αναγκαστήκαμε να μη χρησιμοποιήσουμε παίκτες που είχαν κάρτες πήγαμε πολύ καλά απέναντι

Keywords
Τυχαία Θέματα