Θέλουν... Peyton Manning οι Ρέντσκινς

Οριστική ρήξη φαίνεται πως σημειώθηκε στην σχέση του Peyton Manning με τους Ιντιανάπολις Κολτς, ενώ αποκαλύφθηκε... μυστική του εγχείρηση πέρσι.

Το 2011 είχαν ανακοινωθεί δύο εγχειρήσεις στον ταλαιπωρημένο λαιμό του Manning, αλλά ρεπορτάζ των αμερικανικών Μέσων αναφέρουν την ύπαρξη τρίτου «νυστεριού», το οποίο δεν δημοσιοποιήθηκε. Συνολικά, δηλαδή, έγινε τέσσερις επεμβάσεις σε διάστημα 19 μηνών!

Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε η πορεία της υγείας του 35χρονου quarterback ήταν πολύ χειρότερη σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις. Παράλληλα προκύπτουν νέα

ερωτηματικά για τη γενικότερη συνέχιση της καριέρας του στο NFL.

Τα παραπάνω δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα τους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, οι οποίοι «συνδέονται» ανεπίσημα με τον 11-φορές Pro-Bowler. Άλλωστε, οι Κολτς, στους οποίους αγωνίζεται από το... 1998 αναμένεται να του διακόψουν άμεσα το συμβόλαιο, αφού δεν φαίνεται πως θα επιτευχθεί ο οικονομικός συμβιβασμός που απαίτησε η διοίκηση του συλλόγου της Ιντιανάπολις.

Πάνω από όλα, πάντως, παραμένει η ίδια η υγεία του ταλαιπωρημένου ζωντανού θρύλου των Κολτς. Άλλωστε δεν έχει επανέλθει ακόμα σε κάποιο αξιοπρόσεκτο αγωνιστικό επίπεδο και δεν έχει αποκλειστεί η ανάγκη νέας εγχείρησης στον λαιμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα