Τέσσερις σερί νίκες για τον Phil Hughes των Νιου Γιορκ Γιάνκις

Οι Νιου Γιορκ Γιάνκις κατέβαλαν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 7-2 χάρη σε τρία RBIs του Curtis Granderson.

Ο τελευταίος συμπλήρωσε παράλληλα είκοσι home runs στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Phil Hughes (7-5) κατέγραψε την τέταρτη διαδοχική του νίκη μένοντας στο βουναλάκι για έξι innings. Ακολούθησαν οι Cody Eppley, Clay Rapada και David Robertson, οι οποίοι πιστοποίησαν την έβδομη συνεχόμενη νίκη των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου».

Συντριβή

με 11-0 πέτυχαν οι Τάμπα Μπέι Ρέις επί των Μαϊάμι Μάρλινς. Τη νίκη χρεώθηκε ο rookie, Matt Moore (4-5), ο οποίος χρειάστηκε δύο relievers, για να καταγράψει one-hitter! Ακόμα, ο Ben Zobrist είχε home run, ενώ ο Desmond Jennings «έγραψε» τέσσερα RBIs.

Τραυματισμένος αποχώρησε στο πρώτο inning o rookie δεξιόχειρας pitcher των Τορόντο Μπλου Τζέις, Drew Hutchison. Ωστόσο ο Carlos Villanueva (2-0) «έβγαλε» τέσσερα innings και χρεώθηκε τη νίκη στο 3-0 των Τορόντο Μπλου Τζέις σε βάρος των Φιλαδέλφεια Φίλις. Ακόμα, o Casey Janssen έφτασε στα έξι saves σαν έκτος pitcher του καναδικού συλλόγου. Επιθετικά ξεχώρισε ο Brett Lawrie με δύο doubles.

Inside-the-park home run πέτυχε ο Jay Bruce στο 7-3 των Σινσινάτι Ρεντς επί των Νιου Γιορκ Μετς, στο οποίο ο Bronson Arroyo (3-4) επανήλθε στις νίκες. Ακόμα, ο Brandon Phillips πέτυχε διπλό home run, ενώ οι Kirk Nieuwenhuis και Scott Hairston σημείωσαν αντίστοιχα χτυπήματα για τους Νεοϋορκέζους, που απλά μείωσαν σε 4-1 και 6-3.

Ο rookie, Andrelton Simmons, έκανε λάθος, αλλά πέτυχε και νικητήριο διπλό home run συμβάλλοντας τα μέγιστα στο 4-2 των Ατλάντα Μπρέιβς σε βάρος των Μπάλτιμορ Όριολς του τραυματισμένου, Νικ Μαρκάκη. Επίσης, ο Brian McCann είχε άλλο home run επί του Brian Matusz (5-7), οπότε ο Chris Durbin (3-0) πήρε τη νίκη σαν πρώτος reliever του Tommy Hanson. Εν τέλει, ο Craig Kimbrel συμπλήρωσε 19 saves.

Επτά innings «έβγαλε» ο Justin Masterson (3-6) και οδήγησε τους Κλίβελαντ Ίντιανς στο 2-0 εναντίον των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Το «μηδενικό» διατήρησαν οι Vinnie Pestano και Chris Perez, με τον τελευταίο να συμπληρώνει 21 saves και να ηγείται της σχετικής κατάταξης της λίγκας. Συνολικά οι «ινδιάνοι» παραχώρησαν πέντε hits, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν επί του Masterson.

Σε εξέλιξη είναι το Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Κολοράντο Ρόκις, Τέξας Ρέιντζερς-Χιούστον Άστρος, Μινεσότα Τουίνς-Μιλγουόκι Μπρούερς, Σέιντ Λούις Κάρνιτναλς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Αριζόνα Κάρντιναλς, Όκλαντ Αθλέτικς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Σιάτλ Μάρινερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB. Νωρίτερα ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα