Η… εκδίκηση του John Cena

Ο John Cena γρονθοκόπησε τον John Laurinaitis και έκλεισε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown, το οποίο περιείχε αλλαγή stipulation στο main event του κυριακάτικου (ξημερώματα 18/06) No Way Out.

Ήταν γνωστό πως ο Vince McMahon θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Cena με τον Big Show και πως θα απολύσει

τον Laurinaitis σε περίπτωση νίκης του «Champ». Πλέον κινδυνεύει και η δουλειά του Cena, αν δεν επικρατήσει του «World’s Strongest Athlete».

Στην αρχή του SmackDown, o Show… έταξε νίκη στον Laurinaitis. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε, όταν τον κάλεσε στο ρινγκ ο Cena. Αντί αυτού παρουσιάστηκε ο GM των Raw και SmackDown, ο οποίος αποκάλυψε το νέο stipulation με τον μοναδικό του τρόπο. Ακολούθησε… μπουνίδι-εκδίκηση.

Νωρίτερα η Vickie Guerrero μαλλιοτραβήχτηκε με την AJ, η οποία σώθηκε από τον… Kane. Όλα αυτά αφού ο πελάτης της Guerrero, Dolph Ziggler, έκανε το τελικό pin στον σοκαρισμένο Sheamus. Έτσι μοιράστηκε με τον έτερο πρώτο διεκδικητή, Daniel Bryan, τη νίκη σε Tag Team Match εναντίον του WWE Champion, CM Punk, και του Ιρλανδού World Heavyweight Champion.

O Intercontinental Champion, Christian, πήρε μία εύκολη νίκη επί του Jack Swagger. Από την πλευρά του, ο Brodus Clay παρέμεινε αήττητος ξεπερνώντας το εμπόδιο του Heath Slater.

Ακόμα, ο Damien Sandow εντυπωσίασε και κέρδισε τον Tyson Kidd. Επίσης, ο Ryback επιβλήθηκε πάλι δύο τοπικών παλαιστών σε 2 vs 1 handicap match. Τέλος, η Beth Phoenix «κατέστρεψε» την Alicia Fox στο γυναικείο ματς της βραδιάς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Οι Daniel Bryan & Dolph Ziggler κέρδισαν τους CM Punk & Sheamus.
Η Beth Phoenix κέρδισε την Alicia Fox.
Ο Christian κέρδισε τον Jack Swagger.
O Ryback κέρδισε τους Ari Cohen και Mike Testa.
Ο Damien Sandow κέρδισε τον Tyson Kidd.

Keywords
Αναζητήσεις
ο τζον σινα πεθανε, john cena πεθανε
Τυχαία Θέματα