Τάτος: «Δεν ξέρω αν θα παίξω με τον Ολυμπιακό»

20:27 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στην πίστη που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες τους στις δυνατότητες τους απέδωσε τη δίκαιη, όπως χαρακτήρισε, πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό Κυπέλλου ο Ανδρέας Τάτος, αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει αν θα αγωνιστεί σε αυτόν σε περίπτωση που απέναντί τους βρεθεί ο Ολυμπιακός, όπου ανήκει.

«Δεν πιστέψαμε σε κανένα σημείο πως μπορούμε να αποκλειστούμε, απλά χαλαρώσαμε πολύ μετά το γκολ και από 1-0 έγινε 2-1. Το σημαντικό

πάντως είναι πως από εκεί και πέρα πιστέψαμε στους εαυτούς και ότι ήμαστε καλή ομάδα. Πήραμε μια δίκαιη πρόκριση», τόνισε αρχικά ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Περιστεριωτών (πρώτο του στην διοργάνωση) στην Τρίπολη, για να συμπληρώσει ερωτηθείς αν αυτός και οι συμπαίκτες του κάνουν όνειρα Champions League:

«Όχι δεν πάει το μυαλό μας τόσο μακριά. Σε κάθε ματς έχουμε στόχο τους βαθμούς και θα δούμε που θα μας βγάλει».

Για τη φετινή πορεία του Ατρόμητου: «Η φετινή μας πορεία οφείλεται στην πολύ δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αλλά και στην ποιότητα».

Ερωτηθείς τέλος για το αν θα παίξει στον τελικό σε περίπτωση που προκριθεί σε αυτόν ο Ολυμπιακός, όπου ανήκει, ο Τάτος κατέληξε: «Δεν μπορώ να σας πω τώρα αν θα παίξω. Κάθε παίκτης πάντως θέλει σίγουρα να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα