«Τάπα στη βία» και φέτος από τον ΠΣΑΚ

Ακόμα μία χρονιά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ρίχνει «Τάπα στη βία», διοργανώνοντας τουρνουά 3on3.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο ΠΣΑΚ θα διοργανώνει φέτος τους αγώνες του σε Ελευσίνα και Ηράκλειο Κρήτης. Αρωγοί στην προσπάθειά του θα είναι τόσο οι τοπικοί δήμοι

όσο και οι οργανισμοί λιμένων. Το τουρνουά 3on3 της Ελευσίνας θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Ιουνίου στην οδό Κανελλοπούλου (Πάρκο Παραλίας) και το αντίστοιχο της Κρήτης το διάστημα 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών αντιτίθεται σε κάθε πράξη βίας, σε κάθε ενέργεια που πλήττει τον αθλητισμό. Εμείς όσο περνά από το χέρι μας θα απαντάμε με μπάσκετ, συνεχίζοντας το θεσμό των τουρνουά «3on3» που φέρνουν στα γήπεδα αυτούς που πραγματικά αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας, καταδικάζοντας τη βία. Για ακόμη μια χρονιά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ετοιμάζονται να «γεμίσουν» με μπασκέτες τις γειτονιές μας και να φέρουν την πορτοκαλί θεά κοντά σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο της. Στόχος μας είναι το μπάσκετ και οι αθλητές του να έρχονται κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στον κόσμο και τους φιλάθλους, βροντοφωνάζοντας πως ο αθλητισμός έχει ουσιαστική κοινωνική όψη.

Έτσι, παρά τις μεγάλες δυσκολίες και με αρωγούς ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό θα συνεχίσουμε την παράδοση των τουρνουά «3on3» υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στη βία»... Φετινοί μας σταθμοί θα είναι η Ελευσίνα και το Ηράκλειο Κρήτης. Η αρχή θα γίνει από την Ελευσίνα στις 23-24 Ιουνίου στην οδό Κανελλοπούλου (Πάρκο Παραλίας) που για πρώτη φορά θα μας φιλοξενήσει, συνιστώντας μια πόλη που έχει αγκαλιάσει με μοναδικό τρόπο το μπάσκετ. Επόμενος σταθμός, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα είναι η Κρήτη και το Ηράκλειο στις 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου. Στο κέντρο της πόλης ετοιμάζονται να παίξουν μπάσκετ με τα μεγάλα αστέρια, μια πόλη προετοιμάζεται να σουτάρει, να ντριμπλάρει, να σκοράρει, μα πάνω από όλα να παίξει και να χαρεί ανιδιοτελώς το άθλημα.

Σε συνεργασία τους Δήμους Ηρακλείου Κρήτης - Ελευσίνας και με τη αμέριστη συμπαράσταση των Οργανισμών Λιμένων Ελευσίνας και Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν και οι φετινές γιορτές. Ευχόμαστε τούτες τις δύσκολες ώρες να μπορέσουμε να προσφέρουμε λίγες στιγμές ξενοιασιάς και χαράς σε χιλιάδες φίλους του αθλητισμού και να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα