Τα ταλέντα… συχνάζουν στην Αλεξανδρούπολη

Με την... τροφοδότηση ταλέντων στη μεγάλη ομάδα να συνεχίζεται, ο Εθνικός θέλει να δει τους νεαρούς παίκτες του να ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους στο τάραφλεξ.

Ελπίζοντας να μην μπει σε περιπέτειες, χάνοντας την… επαφή του με την Α1 όπως τη σεζόν 2009-2010, ο Εθνικός θέλει και φέτος να δει τα ταλέντα του Έβρου να αναδεικνύουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες με τη φανέλα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

Ο πρόεδρος του Εθνικού, Αντώνης Χατζησταύρου, δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά επισημαίνει τη φιλοσοφία του συλλόγου.

«Είναι πολύ βασικό για μας

να συνεχίσουμε να βγάζουμε παιδιά και να τροφοδοτούμε τη μεγάλη ομάδα. Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής φαίνεται κι από τους τίτλους που κατακτήσαμε πέρυσι σε παίδες και έφηβους, αλλά η φιλοδοξία μας είναι να εξελιχθεί ο Έβρος στην καλύτερη βιομηχανία παραγωγής αθλητών του βόλεϊ», δηλώνει ο Θρακιώτης παράγοντας και συμπληρώνει: «Ξεκινάμε τη νέα σεζόν με καλές προϋποθέσεις, χαμηλό μπάτζετ και με πολλά ντόπια παιδιά στο ρόστερ, που μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον, αλλά θέλουμε και πιστεύουμε ότι η ομάδα μας έτσι όπως δομηθεί μπορεί να παίξει καλό βόλεϊ».

Κ. Δαλακούρας: «Να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη»

Για τον νεαρό Κώστα Δαλακούρα η φετινή χρονιά αποτελεί στοίχημα, αφού προορίζεται για βασικός ακραίος στον Εθνικό: «Προσωπικά πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς, αν και στην αρχή σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά οι εμπειρίες που πήρα από πέρυσι θα με βοηθήσουν», λέει ο 18άχρονος ακραίος, που θα κάνει… παρέα στο τάραφλεξ με τον αδελφό του Κώστα (21 χρ.) και τον Ραφαήλ Κουμεντάκη (18 χρ.).

«Με χαροποιεί που θα παίζω μαζί με τον Ραφαήλ και τον Κώστα, αφού είμαστε μαζί από παιδιά και πέρα από συμπαίκτες είμαστε φίλοι, ενώ έχουμε αποκτήσει κι ένα ψυχικό δέσιμο, το οποίο μας βοηθάει και εντός γηπέδου. Από την άλλη σίγουρα είναι κι ένα ρίσκο για τον Εθνικό που στηρίζει εμάς τους νεαρούς αθλητές, όμως όλοι θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη».

Για να δείτε το ρόστερ του Εθνικού, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα