Τα συν και τα πλην του φακέλου του ΟΦΗ

Αρνητική ήταν η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ για τον φάκελο της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς υπήρχαν αρκετές εκκρεμότητες.

Σχεδόν δυο ώρες βρίσκονταν ενώπιον της επιτροπής οι άνθρωποι του ΟΦΗ, όπου εξηγούσαν τον τρόπο που θα καταστεί η ομάδα βιώσιμη. Ωστόσο τα σημεία που έκριναν

αρνητικά την αδειοδότηση των Κρητικών ήταν οι ανεξόφλητες οφειλές προς τους Πιοτρ Βλοντάρτσικ και Αλεξάντερ Σίμιτς, καθώς δεν έχει γίνει διακανονισμός μαζί τους. Αναφορικά με το πρόβλημα των έντεκα πρώην παικτών που προέκυψε, καθώς το αδέσμευτο ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας χρονιάς δεν αρκεί να τους εξοφλήσει, αναμένεται να τακτοποιηθεί με τη δέσμευση άλλων προσδοκώμενων εσόδων. Παράλληλα, δεν έχουν υπογράψει ακόμη τον διακανονισμό οι Ισπανοί Χόρχε και Τζόρντι Λόπεθ, όπως και ο Ξενοδόχωφ.

Στα θετικά της εξέτασης, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, σε αντίθεση με άλλες ομάδες. Υπήρξε, επίσης, η δέσμευση της διοίκησης πως από τα έσοδα της προσεχούς περιόδου, ο ΟΦΗ θα διαθέσει μόνο το 1/3 για το μπάτζετ, ενώ τα υπόλοιπα 2/3 θα διατεθούν προς παλιές οφειλές.

Keywords
Τυχαία Θέματα