Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του ΑΓΟΡ

Δημοσκόπηση για τους φιλάθλους, που παρακολουθούν την πορεία της ομάδας στο γήπεδο αλλά και από το διαδίκτυο, διεξήγαγε ο ΑΓΟΡ.

Η δημοσκόπηση είχε ως στόχο τη βελτίωση των σχέσεων των φίλων της κρητικής ομάδας με το σύλλογο, καθώς και την κατανόηση των τρόπων επικοινωνίας με την ομάδα που αφορούν στην εξυπηρέτηση, τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση και τη χορηγία. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε από τον καθηγητή Βασίλη

Δαφέρμο και την ομάδα του, θα ανακοινωθούν την Τρίτη (22/05, 12.00) στο Εργαστήριο Στατιστικής Ανάλυσης του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean προσκαλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και όλους τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν, να παρευρεθούν την Τρίτη (22/05) στις 12 το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Στατιστικής Ανάλυσης του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στου Γάλλου, όπου και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου των φιλάθλων (fan’s poll) από τον καθηγητή κ. Βασίλη Δαφέρμο και την ομάδα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα