ΠΑΟΚ | Με Πρέλεβιτς το τουρνουά 3on3!

Mε στόχο να χαρεί την συμμετοχή της στο τουρνουά 3on3 που διοργανώνει η ΚΑΕ, θα κατέβει η ομάδα των Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκου Σταυρόπουλου και Τέλη Ζουρνατσίδη στους αγώνες.

Νέα εκδήλωση αυτό το Σαββατοκύριακο (19 &20/05) στο PAOK Sports Arena, με το

3on3 που διοργανώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το... γεγονός του διημέρου θα είναι η συμμετοχή της ομάδας που λένε ότι θα... κατεβάσουν στο 3on3 ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Τέλης Ζουρνατσίδης. Η απειλή τους μάλιστα για συμμετοχή στο 3on3, είχε ως αποτέλεσμα να δηλώσουν συμμετοχή και άλλοι μεγάλοι, μεταξύ των οποίων και φίλαθλοι της ομάδας!

Το 3on3 ξεκινά το πρωί του Σαββάτου στις 10 και με την συμμετοχή νέων παιδιών, από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών και ανθρώπων που αγαπούν το μπάσκετ από όλη την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο για τα μέλη της ομάδας τους.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα: Βασίλης Μιγκούλης: 6942-065831, και Γιώργος Βαλαβανίδης: 6977-295737).

Στο 3on3, ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί…

Το παιχνίδι ολοκληρώνεται στα 20 λεπτά ή στους 16 πόντους

Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου

Μετά από κάθε καλάθι ή επιτυχημένη ελεύθερη βολή, αλλάζει η κατοχή της μπάλας.

Μετά τη συμπλήρωση 7 φάουλ από την μία ομάδα, δίνεται μία ελεύθερη βολή για να εκτελεστεί από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ.

Τα σουτ μέσα από την καμπύλη γραμμή ή οι ελεύθερες βολές μετρούν για έναν πόντο, ενώ τα σουτ έξω από την καμπύλη γραμμή μετρούν για 2 πόντους.

Απαγορεύεται η άμυνα ζώνης.

Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα τάιμ άουτ, διάρκειας 45 δευτερολέπτων.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα εκτελεστούν τρεις (3) ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα