Τα αποτελέσματα της Δ’ Εθνικής

Εντυπωσιακά παιχνίδια περιλάμβανε η αγωνιστική δράση στη Δ’ Εθνική, όπου ξεχώρισαν οι νίκες των Καβάλας, Τρικάλων και Κορίνθου, όπως και η πρώτη ήττα του Παναγιαλείου.

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου επικράτησε 4-0 του Αετού Αρριανών και παραμένει πρώτος και αήττητος, ενώ η Καβάλα νίκησε 2-0 την Προσοτσάνη.

Στον 2ο όμιλο, ο Διγενής Λακκώματος παραμένει στην κορυφή μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Ολυμπιακού

Κυμίνων, ενώ ο Οδυσσέας Κορδελιού επικράτησε 2-0 της Δόξας Πενταλόφου.

Στον 3ο όμιλο, η Ακαδημία Πλαταμώνα πήρε σπουδαίο «διπλό» με 1-0 από την Αλεξάνδρεια, ενώ η Νάουσα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του Εθνικού Βατερού.

Στον 4ο όμιλο, ο Αμπελωνιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Αγρότη Λιανοκλαδίου με 3-0, ενώ η Ελασσόνα επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Στον 5ο όμιλο, η Κασσιώπη νίκησε 2-0 τον Αμφίλοχο, ενώ ο Οδυσσέας Νυδρίου 1-0 την Πίνδο Κόνιτσας, και μείωσαν στον πόντο από την κορυφή.

Στον 6ο όμιλο, το Πανόπουλο έβαλε φρένο στην ξέφρενη πορεία του Παναιγιαλείου, επικρατώντας 1-0, ενώ ο Πάμισος νίκησε στην Κάτω Αχαγιά 1-0 την Αχαϊκή.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος επικράτησε αγχωτικά 1-0 της Δάφνης Ερυθρών, ενώ η Χαλκίδα συνέτριψε με 9-0 τον νεανικό Ασπρόπυργο.

Στον 8ο όμιλο, ο Αγιαξ Ταύρου έμεινε στο 0-0 με τα Μελίσσια, όπως και ο Ελπιδοφόρος με την ΑΕ Κως, ενώ ο Φωστήρας νίκησε 3-2 τη Νέα Ιωνία και ανέβηκε δεύτερος.

Στον 9ο όμιλο, ο Αχαρναϊκός αποδείχτηκε ο νικητής της αγωνιστικής παρά το 2-2 με τον Αστέρα στη Βάρη, καθώς ο Αιολικός υπέστη απρόσμενη ήττα από τον Αίαντα Σαλαμίνας με 2-0.

Στον 10 όμιλο, ο Ατσαλένιος κράτησε τον Γιούχτα στο 2-2, ενώ η Επισκοπή κόλλησε στο 0-0 με την Ασή Γωνιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα