Συγχαίρει Ολυμπιακό η ΕΣΚΑΝΑ

16:49 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τον Ολυμπιακό, για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, συγχαίρει η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής.

Με ανακοίνωσή του το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ απένειμε τα εύσημα στους Πειραιώτες για τον τίτλο στην Α1. Η συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέρει: «Το απερχόμενο Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με επίσημο έγγραφο που

απέστειλε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός την συγχαίρει για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδας στην καλαθοσφαίριση Ανδρών της Α1».

Στην ΕΣΚΑΝΑ έχει συγκληθεί για σήμερα (06/06) γενική συνέλευση, με κύριο θέμα ημερησίας διάταξης τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Με ανακοίνωσή της η ένωση διευκρινίζει: «Διευκρινίζεται ότι στη σημερινή (06/06) γενική συνέλευση της ΕΣΚΑΝΑ και κατά τις αρχαιρεσίες για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου οι αντιπρόσωποι των σωματείων οφείλουν να βάλουν μέχρι ένδεκα (11) σταυρούς στα υποψήφια τακτικά μέλη, μέχρι τρεις σταυρούς στα αναπληρωματικά μέλη, μέχρι τρεις σταυρούς στην εξελεγκτική επιτροπή και υποχρεωτικά ένα σταυρό στον αναπληρωματικό της εξελεγκτικής επιτροπής».

Keywords
Τυχαία Θέματα