Στους «4» οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς

Πήραν το έβδομο ματς οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς με 2-1, απέκλεισαν τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς και πλέον θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς στον τελικό της Ανατολής.

Μόλις στο 1:32 ο Brad Richards άνοιξε το σκορ υπέρ των Νεοϋορκέζων. Παρά το γρήγορο τέρμα, οι δύο ομάδες αποφάσισαν να παίξουν περισσότερο χόκεϊ επί πάγου και να αφήσουν τις διενέξεις, οπότε καταγράφηκε διαρκή ροή στο παιχνίδι.

Ωστόσο το σκορ έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το 2-0 του Michael Del Zotto, 9:55

πριν από τη λήξη της αναμέτρησης. Οι «καπς», οι οποίοι είχαν ήδη βάλει τους Alex Ovechkin και Nicklas Backstrom στην ίδια επιθετική γραμμή, μείωσαν σε 2-1, 38 δεύτερα ύστερα από το γκολ του Del Zotto.

Το puck δεν ξαναπέρασε τον Henrik Lundqvist, που συμπλήρωσε 22 αποκρούσεις και οδήγησε την ομάδα του σε μία δίκαιη νίκη. Άλλωστε οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» ήταν ανώτεροι, ενώ τους ακυρώθηκε αμφισβητούμενο γκολ με το σκορ στο 2-1.

Από την άλλη, οι «πρωτευουσιάνοι» λύγισαν υπό την πίεση του «έβδομου αγώνα». Πάντως έμειναν κοντά στο σκορ και θα μπορούσαν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, αν ήταν τυχεροί. Μόλις ολοκλήρωσαν δεύτερη συναπτή σειρά επτά ματς, οπότε φυσιολογικά η κόπωση, πνευματική και σωματική, φυσιολογικά τους κατέβαλε.

Στον τελικό των playoffs της ανατολικής περιφέρειας του NHL οι Ρέιντζερς θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Ντέβιλς. Μάλιστα το πρώτο ματς θα γίνει στο «Madison Square Garden», όπως και το παραπάνω με τους Κάπιτολς.

Keywords
Τυχαία Θέματα