John Axford: «Φταίει η εγκυμοσύνη της γυναίκας μου»

Αιτιολόγησε την απώλεια save o closer των Μιλγουόκι Μπρούερς, John Axford, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ύστερα από 49 συνεχόμενα saves, το τέταρτο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του MLB, ο Axford απώλεσε ένα σε ματς με τους Σικάγο Καμπς. Άφησε σημείωμα στα αποδυτήρια των Μπρούερς, στο οποίο έγραφε πως σκεφτόταν τη... γυναίκα του. Άλλωστε αυτή περνά τις τελευταίες ώρες, πριν από τη

γέννηση του παιδιού τους. Εν τω μεταξύ, ο second baseman, Rickie Weeks, χτύπησε το χέρι του και μπορεί να χάσει μερικά παιχνίδια. Τη θέση του θα πάρει ο Edwin Maysonet.

Ασταμάτητος ο Josh Hamilton

Στα 18 home runs έχει φτάσει ο Josh Hamilton εντός των πρώτων 34 παιχνιδιών του φετινού πρωταθλήματος. Μονάχα οι Cy Williams (1923, Φιλαδέλφεια Φίλις) και Frank Howard (1968, Ουάσινγκτον Σένατορς) έχουν καταγράψει παλιότερα αντίστοιχη επίδοση.

Γκίνια για Ortiz

Πριν από το ματς, ο David Ortiz των Μπόστον Ρεντ Σοξ τράκαρε με το αυτοκίνητό του και δέχθηκε πρόστιμο σαν υπαίτιος. Στο ίδιο το παιχνίδι με τους Κλίβελαντ Ίντιανς, ο άτυχος παίκτης χτύπησε το αριστερό του πόδι και δηλώνεται πλέον αμφίβολος στους επόμενους αγώνες των «κόκκινων καλτσών».

Στον κατάλογο τραυματιών ο Marmol

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο δεξιόχειρας pitcher των Σικάγο Καμπς, Carlos Marmol, λόγω προβλήματος στον δικέφαλο. Στη θέση του προωθήθηκε ο Casey Coleman.

Εκτός ο Hairston Jr.

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών τοποθετήθηκε και ο 38χρονος infielder/outfielder των Λος Άντζελες Ντότζερς, Jerry Hairston Jr. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Νιου Γιορκ Γιάνκις υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα είναι διαθέσιμος στις 22 Μαΐου.

Επιστροφή Sale

Ο Chris Sale, αριστερόχειρας pitcher των Σικάγο Ουάιτ Σοξ, ξεπέρασε ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο, οι οποίες τον κράτησαν εκτός του rotation των «άσπρων καλτσών» τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα ξεκίνησε τον αγώνα εναντίον των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, ο οποίος είναι σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα