Στο νοσοκομείο ο Φερέιρα!

Ο υψηλός πυρετός που ταλαιπωρεί τον προπονητή του Παναθηναϊκού έφερε την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Αθήνας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στη Νέα Σύρνη.

{textlink02}

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

ταλαιπωρείται από χθες με υψηλό πυρετό που παρά τις φροντίδες του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού δεν υποχώρησε. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που είχε 39 πυρετό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεν πήγε στην προπόνηση του Σαββάτου (10/12), την οποία έκαναν οι βοηθοί του έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάστασή του και να παραστεί αύριο (11/12) στον αγώνα του «τριφυλλιού» στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και το απόγευμα του Σαββάτου, με τον πυρετό να μην έχει υποχωρήσει καθόλου, ο 65χρονος προπονητής εισήχθη σε νοσοκομείο της Αθήνας έτσι ώστε να δεχθεί τις φροντίδες των γιατρών και να ξεπεράσει το πρόβλημά του, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει με το αναπνευστικό σύστημα.

Πλέον η παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής (11/12) είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη και σύμφωνα με όσα λέει το ιατρικό τιμ των «πράσινων» αυτό που προέχει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η υγεία. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέουν πως ο Φερέιρα δε θα πάρει εξιτήριο την Κυριακή και δεν θα είναι στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, τον Παναθηναϊκό θα καθοδηγήσουν οι δύο βοηθοί του, Νούνο Αλμέιδα και Ζοσέ Γκόμεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα