Στην... εθνική Η.Π.Α. ο Λιν!

Ο Τζέρι Κολάντζελο, ομοσπονδιακός προπονητής των Η.Π.Α., αποκάλυψε πως θα καλέσει τον Τζέρεμι Λιν στην εθνική ομάδα, ενώ την ίδια ώρα «κλείστηκε» φιλικό με την... Ισπανία.

Τον πλέι-μέικερ των Νιου Γιορκ Νικς, λοιπόν, αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε προπονητικό φιλικό ο Κολάντζελο ενόψει της προετοιμασίας των Αμερικανών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το συγκεκριμένο

ματς θα γίνει στο Λας Βέγκας.

Ο ομοσπονδιακός κόουτς ξεκαθάρισε ότι ο Λιν δεν έχει ελπίδες συμμετοχής στους Αγώνες του Λονδίνου, ωστόσο η συγκεκριμένη κλήση αποτελεί συνήθως προάγγελο μίας μεταγενέστερης προαγωγής του στην... κανονική εθνική ομάδα. Άλλωστε οι Κέβιν Ντουράντ, Λα Μάρκους Όλντριτζ και Αντρέ Ιγκουοντάλα διατηρούσαν αντίστοιχο ρόλο τα τελευταία χρόνια, πριν προωθηθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους.

Στις 12 Ιουλίου, η Δομινικανή Δημοκρατία θα αποτελέσει την πρώτη αντίπαλο των Η.Π.Α. σε φιλικό που θα γίνει στο Λας Βέγκας, ενώ στις 16 Ιουλίου θα κοντραριστεί με την Βραζιλία στο Ουάσινγκτον και στις 19 του ίδιου μήνα με την Βρετανία στο Μάντσεστερ. Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια θα διεξαχθούν τα προαναφερόμενα προπονητικά φιλικά, στα οποία θα πάρει μέρος, μεταξύ άλλων, ο Λιν.

Ακόμα, στις 24 Ιουλίου, στο τελευταίο της φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι Αμερικανοί θα κοντραριστούν με την Ισπανία στην Βαρκελώνη. Έτσι τα δύο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο θα δώσουν μεταξύ τους το τελευταίο τους «τεστ».

Θυμηθείτε ολόκληρη την προεπιλογή του ρόστερ των Ηνωμένων Πολιτειών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα