Στην Αθήνα η FIFA!

Στην Αθήνα αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες ο διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της FIFA, Τιερί Ρεζνά, ώστε να συναντηθεί με την ΕΠΟ για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να ζητήσει τη συνδρομή της FIFA ώστε να λυθεί το πρόβλημα που

δημιουργήθηκε με την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, και η Παγκόσμια Ομοσπονδία αντέδρασε άμεσα, επιβεβαιώνοντας τις επαφές με την ελληνική Ομοσπονδία.

Έτσι, θα έρθει στη χώρα μας ο Τιερί Ρεζνάς, ο οποίος θα έχει συνάντηση με την ΕΠΟ, αλλά και με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει πλέον ορατός ο κίνδυνος αποκλεισμού των ομάδων μας, αλλά και της Εθνικής, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαλλακτική η Πολιτεία

Την ίδια ώρα, υπό τον φόβο της αποβολής των ελληνικών ομάδων, η Πολιτεία παρουσίασε μια διαλλακτική στάση, ωστόσο ήδη οι ευθύνες που την βαραίνουν είναι τεράστιες, καθώς ήταν γνωστό πως αν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο ψηφιζόταν, τότε η FIFA δεν θα έμενε με… σταυρωμένα χέρια!

«Είμαστε ανοικτοί σε κάθε διάλογο. Δεν επιδιώκουμε τη σύγκρουση. Θέλουμε να βρεθεί η χρυσή τομή», διαρρέεται τις τελευταίες ώρες από το περιβάλλον του υπουργού πολιτισμού και αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, Παύλου Γερουλάνου.

Κανονικά Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Europa

Πλέον, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα δώσουν κανονικά τις ρεβάνς με τη Ρούμπιν και την Ουντινέζε αντίστοιχα για το Europa League, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα συμβεί στη συνέχεια, καθώς η FIFA έχει δείξει πως δεν… αστειεύεται με θέματα που σχετίζονται με το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα