Συλλυπητήρια και από τον μπασκετικό ΟΦΗ

Σε θλίψη σκόρπισε την οικογένεια του ΟΦΗ το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Στέφανου Χρυσόπουλου, σε ηλικία 46 ετών.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός για την αγάπη του για την ομάδα, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΟΦΗ «Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος». Οι διοικούντες τους νεοφώτιστους στην Α2, με ανακοίνωσή τους, εκφράζουν στους οικείους του τα θερμά τους

συλλυπητήρια.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Φτωχότερη είναι από σήμερα (χθες, 16/02) η οικογένεια του ΟΦΗ, αφού γνωστό μέλος της, ο Στέφανος Χρυσόπουλος, έφυγε για το χωρίς γυρισμό ταξίδι, ύστερα από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών ήταν από τους μεγάλους υποστηρικτές της ιδέας του ΟΦΗ. Συνεχώς ήταν κοντά και πάντα στην πρώτη γραμμή της πορείας της αγαπημένης μας ομάδας, με ειλικρινή αγάπη. Ο Στέφανος ήταν γνωστός στο οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ, καθώς είχε διατελέσει και πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΟΦΗ «Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος». Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του Στέφανου Χρυσόπουλου για τον αδόκητο χαμό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα