Στην αποστολή Σαλπιγγίδης και Γκαρσία, αμφίβολοι για ΑΕΚ

Με 20 παίκτες στην αποστολή κατεβαίνει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Λάζλο Μπόλονι… πονοκεφαλιάζει για τη συμμετοχή των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία στο αυριανό (16/05) παιχνίδι με την ΑΕΚ, η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή!

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (15/05) προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε

στο γήπεδο της Τούμπας, ο Λάζλο Μπόλονι, ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, για την πέμπτη αγωνιστική των Play offs του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε ο Πάμπλο Γκαρσία, λόγω ενός αιματώματος στο μετατάρσιο από χτύπημα αντιπάλου στο προχθεσινό (13/05) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά» στην Αθήνα και η συμμετοχή τους στο ματς με την «Ένωση» θα αποφασιστεί αύριο (16/05)!

Από εκεί και πέρα, ο Έτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο αλλά και ισχυαλγίας, γι' αυτό και προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να είναι στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Γλύκος, Κατσικάς και Τσουκαλάς...

Την αποστολή των Θεσσαλονικέων, αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Νιμανί, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα