«Στην Α1 και τη νέα χρονιά ο ΔΑΣΑΛ»

09:27 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τη συμμετοχή του ΔΑΣΑΛ στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών επιβεβαιώνουν με κατηγορηματικό τρόπο στα Άνω Λιόσια.

Οι διοικούντες το σύλλογο εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζουν πως ναι μεν έχουν οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα, όπως τους θέλουν τα σενάρια των τελευταίων ημερών. «Πρόκειται για φαντασιώσεις και επιθυμίες κάποιων που ενοχλούνται

φοβερά με την ύπαρξη και την κυρίαρχη παρουσία της ομάδας των Άνω Λιοσίων», αναφέρεται χαρακτηριστικά από το ΔΑΣΑΛ.

Η ανακοίνωση με τίτλο «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάθε αναληθές σενάριο» έχει ως εξής: «Είναι πραγματικά άσκοπο για κάποιους να εκμεταλλεύονται το ότι η φιλοσοφία του συλλόγου δεν είναι η πολιτική των πρωτοσέλιδων του καλοκαιριού και να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Αναγκαζόμαστε λοιπόν, για να σταματήσουμε αυτές τις ύποπτες ανοησίες και τα ευφάνταστα σενάρια που κάποιοι κύκλοι επινόησαν, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα, να προβούμε στην παρακάτω ανακοίνωση.

Ο ΔΑΣ Άνω Λιοσίων διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα τα αναληθή σενάρια, που έχουν έντεχνα διοχετευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για φαντασιώσεις και επιθυμίες κάποιων που ενοχλούνται φοβερά με την ύπαρξη και την κυρίαρχη παρουσία της ομάδας των Άνω Λιοσίων στα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου μπάσκετ και στα τόσα πρωταθλήματα των υποδομών της ΕΣΚΑ. Οι εμπνευστές αυτών των κακόβουλων και αναληθών σεναρίων είναι οι ίδιοι κύκλοι που έχουν «πέσει» εν κρυπτώ και παρασκηνιακά πάνω στις παίκτριές μας (ακόμα και σε μωρά γεννηθείσες το 1999) και με ακραίες για τη σημερινή οικονομική κατάσταση υποσχέσεις, τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια» και προσπαθούν να τις πείσουν για «διάλυση» και για μεταγραφές μέσω ΑΣΕΑΔ!

Αλήθεια, γιατί δεν αναφέρονται οι κινήσεις μας περί μεταγραφών αθλητριών επιπέδου Α1 και οι προτάσεις μας σε προπονητές υψηλού επιπέδου; Πράγματι υπάρχουν οικονομικά και διοικητικά προβλήματα στον σύλλογο. Αλλά αυτό συμβαίνει λίγο πολύ σε όλους τους συλλόγους, όλων των επιπέδων και όλων των αθλημάτων. Και πέρυσι είχαμε την ίδια φημολογία, αλλά όχι μόνο παίξαμε στην Α1, αλλά και είχαμε μια καλή παρουσία με την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Ο ΔΑΣΑΛ είναι ο σύλλογος στον οποίο καμία παίκτρια ή προπονητής δεν έχασε ποτέ χρήματα. Γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις μας και θα τις εκπληρώσουμε μέχρι δεκάρας. Έτσι και αλλιώς αυτές είναι πολύ μικρές. Ο ΔΑΣΑΛ και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών».

Keywords
Τυχαία Θέματα