«Στημένα»: Γεγονός της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο

15:01 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τα λόγια σταμάτησαν στις 22 Ιουνίου 2011 και έδωσαν τη θέση τους στις πράξεις. Αναμφίβολα, η υπόθεση των στημένων αγώνων ήταν το μεγάλο γεγονός στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου για το 2011. Κάτι πρωτόγνωρο για τη χώρα μας, ένα σημαντικό βήμα για την πολυσυζητημένη κάθαρση στο χώρο.

Όλα ξεκίνησαν στις 22 Ιουνίου με μια μυστική επιχείρηση - «σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία μέσα σε μια μέρα προχώρησε, μετά από εισαγγελική

παρέμβαση, στη σύλληψη 10 ατόμων και στην προσαγωγή άλλων 25.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και τρανταχτά ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως οι Αχιλλέας Μπέος, Σταύρος Ψωμιάδης και Γιώργος Τσακογιάννης.

Η μεγάλη έρευνα της δικαιοσύνης για τους ύποπτους για στοιχηματική απάτη σε 40 αγώνες, σε συνεργασία με την UEFA και των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που κατέγραψε η ΕΥΠ, είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της.

Ωστόσο, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είχε προηγηθεί μια μεγάλη διεργασία που είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2010, με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τους εισαγγελείς του τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος και είχε συνεχιστεί τον Ιανουάριο του 2011, με το βούλευμα για παρακολούθηση συνομιλιών από την ΕΥΠ.

Το Onsports είχε καλύψει πληρέστατα το μεγάλο γεγονός από την πρώτη στιγμή που η είδηση... έσκασε σαν βόμβα και είχε παρακολουθήσει άμεσα τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώνονταν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Συγκέντρωσε το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, το μεγάλο γεγονός στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου για το 2011 και σας το παραθέτει όπως το κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια...

Θυμηθείτε την υπόθεση των στημένων αγώνων, όπως την κατέγραψε το Onsports.

Keywords
Τυχαία Θέματα