Στη Στοκχόλμη ο Τσάτουμας

Ο άλτης του μήκους Λούης Τσάτουμας βρίσκεται ήδη στη Σουηδία, όπου αύριο θα λάβει μέρος σε διεθνές μίτινγκ στη Στοκχόλμη.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη είναι ο επόμενος στόχος του Έλληνα άλτη Λούη Τσάτουμα, ο οποίος όμως, βρίσκεται από σήμερα στη Στοκχόλμη για να λάβει μέρος σε διεθνές μίτινγκ.

Ο Τσάτουμας προέρχεται από μια σειρά σπουδαίων εμφανίσεων, όπως το 8,04 μ. το περασμένο Σάββατο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το 8,05 μ. χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου

Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, επιδόσεις που τον έχουν φέρει μεταξύ των κορυφαίων εφέτος στον κόσμο.

Το μίτινγκ της Στοκχόλμης θα είναι η τελευταία στάση για τον αθλητή του Δημήτρη Βασιλικού, πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Τσάτουμας θα έχει την ευκαιρία στο σουηδικό μίτινγκ, ένα από τα καλύτερα της σεζόν, να αντιμετωπίσει κορυφαίους άλτες του αγωνίσματος, τους οποίους θα δει και πάλι σε λίγες μέρες στην Τουρκία. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου, Ιγκνίσιους Γκαϊσά, ο Ισπανός Λουίς Μελίζ, αλλά και οι πολύπειροι και πάντα υποψήφιοι για το βάθρο των νικητών μιας μεγάλης διοργάνωσης, Γένσεν Μόρτε και Τόμι Εβίλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα