Κλειστό το κέντρο λόγω των διαδηλώσεων

18:52 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα τα συλλαλητήρια των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας. Κλειστοί είναι οι τρεις σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι», ενώ πριν λίγη ώρα έκλεισαν και οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 20 προληπτικές προσαγωγές και δύο συλλήψεις, μία για κατοχή φυσιγγίων και μία για μικροποσότητα ναρκωτικών.

Νωρίτερα, η Αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο έναν νεαρό στα Προπύλαια. Εκείνος τους ξέφυγε, αφήνοντας, όμως, πίσω του την ταυτότητά του και ένα σακίδιο το οποίο περιείχε μία βόμβα μολότοφ.

Η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ βρίσκονται στο Σύνταγμα εν όψει της ψήφισης στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.

To ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκε στις 5 στην Ομόνοια και αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Στις 6:30 ξεκινά η συγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ομόνοια βρέθηκε και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία δήλωσε: «Η κυβέρνηση κουρεύει κυριολεκτικά και κοροϊδεύει το λαό, ασύστολα και ξεδιάντροπα. Ο λαός δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να την χρεοκοπήσει εντελώς. Να τους ανατρέψει. Μπορεί ο λαός να νικήσει αρκεί να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη και ακατάβλητη δύναμή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα