Σταματόπουλος: «Σκληρό καρύδι ο Οδυσσέας Αναγέννησης»

Στη δυναμικότητα του Οδυσσέα Αναγέννηση Σερρών στάθηκε ο Γιώτης Σταματόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν το κυριακάτικο (13/5) παιχνίδι στις Σέρρες.

Ο προπονητής του Τυρνάβου, χαρακτήρισε τον αντίπαλο της ομάδας του «σκληρό καρύδι», τονίζοντας πως στόχος αποτελεί η κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας στην αρχή των δηλώσεών του, αναφέρθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τον Βατανιακό, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νίκη με 3-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

του Γιώτη Σταματόπουλου:

«Όσον αφορά τον τελευταίο αγώνα, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι καθώς καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από το να διορθώσουμε την εικόνα που είχαμε παρουσιάσει στην Τσαριτσάνη σε συνδυασμό με το γεγονός, να κρατήσουμε τους τρείς βαθμούς στον Τύρναβο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν πάρα πολύ σκληρή και η αντίστασή της ήταν δυνατή και παρόλα αυτά πιστεύω ότι κατά διαστήματα καταφέραμε να παίξουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι φανερό από τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στις ενέργειες που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο από τους Ιακωβάκη, Τζέκο και Μπουσινάκη αλλά και στις προσπάθειες του Τσούκαλο και Μεζίνι στο δεύτερο μισό του αγώνα. Εδώ όμως πρέπει να σταθώ και στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος είχε μια εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.
Κάναμε λίγα λάθη στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη μας, καθώς είχαμε την κατοχή της μπάλας και ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του. Ήταν λίγα τα λάθη τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την εικόνα που δείξαμε και θεωρώ ότι με την εμφάνιση μας δώσαμε απαντήσεις, ειδικά μετά το τελευταίο παιχνίδι που είχε φέρει μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο μας, γιατί ήταν και ένα τοπικό ντέρμπι».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις θετικές εντυπώσεις που άφησε ο νεαρός Νίκος Τσούκαλος, είπε:

«Θεωρώ ότι ο Νίκος έκανε το αυτονόητο, αυτό που κάνει και όλη την εβδομάδα καθώς η παρουσία του στην προπόνηση -όχι μόνο αυτής της εβδομάδας, αλλά συνολικά στις προπονήσεις καθημερινά - ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν πρέπει να μέείνουμε όμως μόνο στον Τσούκαλο, καθώς όλοι οι παίκτες κάνουν το ίδιο, αφού οποιοσδήποτε παίχτης και να έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο θα είχε καταβάλλει την ίδια προσπάθεια. Βεβαίως, μπορώ να πω ότι η παρουσία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αλλά γι αυτό είμαστε και ομάδα. Έχω πει στους παίκτες μας ότι δουλεύουμε είκοσι - εικοσιπέντε παίκτες γι αυτό το λόγο, ώστε να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον σύλλογο.
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον κόσμο που βρέθηκε την Τετάρτη κοντά μας εδώ στο γήπεδο, παρότι υπήρχε το παζάρι εδώ στον Τύρναβο αλλά και ο καιρός ήταν περίεργος αφού κατά διαστήματα δεν γνωρίζαμε αν θα βρέξει ή όχι. Για ακόμη μια φορά όμως βρέθηκε στο πλευρό μας και στήρ

Keywords
Τυχαία Θέματα