Αήττητος ο Σπανούλης!

Δεν ξέρει πώς είναι να χάνεις σε Final 4 ο Βασίλης Σπανούλης, αφού παραμένει αήττητος, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στην πρώτη παρουσία του σε Final 4, μάλιστα, το 2009 στο Βερολίνο, όχι απλώς κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό, αλλά αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά. Ο νυν αρχηγός των Πειραιωτών, μαζί με το Λάζαρο Παπαδόπουλο, θα επιχειρήσουν αύριο (13/05) να πετύχουν αυτό που έχει καταφέρει μόνο ο Δημήτρης Παπανικολάου: να κερδίσουν τον τίτλο και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό.

Ο Παπανικολάου ήταν μέλος των Πειραιωτών το 1997, ενώ με τους «πράσινους» έχει δύο τρόπαια, το 2005 και το 2007.

Ο Παπαδόπουλος έχει να επιδείξει άλλη μία επιτυχία. Είναι ένας από τους μόλις τέσσερις παίκτες που έχουν κατακτήσει τόσο την Ευρωλίγκα (2002 με τον Παναθηναϊκό) όσο και το Eurocup (2006 με την Ντιναμό Μόσχας). Οι άλλοι τρεις είναι ο Αντώνης Φώτσης, ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας και ο Ρίκι Ρούμπιο.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που ήταν και στον τελικό του 2010, στο Παρίσι. Παρών ήταν τότε και ο Μίλος Τεόντοσιτς, που τώρα παίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Keywords
Τυχαία Θέματα