«Σταφυλίδης, ο… Ρομπέρτο Κάρλος»

Τα ρουμανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Λάζλο Μπόλονι για την ανακάλυψη του ποδοσφαιριστή – διαμάντι, Κώστα Σταφυλίδη!

Με την ανακάλυψη του Κώστα Σταφυλίδη από τον Λάζλο Μπόλονι ασχολήθηκε την Παρασκευή (25/05) η ρουμανική ιστοσελίδα sport.ro και παρομοίασε τον νεαρό αριστερό

μπακ με τον Ρομπέρτο Κάρλος!

«Ο Μπόλονι έχει βρει ακόμη έναν μυθικό ποδοσφαιριστή μετά τους Ρονάλντο και Κουαρέσμα. Ποιος είναι, όμως, ο νέος Ρομπέρτο Κάρλος;», ανέφεραν οι Ρουμάνοι σχετικά με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και συνέχισαν: «Ο Λάζλο Μπόλονι είναι Θεός! Αν τελικά καταλήξει στον Ολυμπιακό, θα έχει αφήσει πίσω του στον ΠΑΟΚ ένα κόσμημα! Ο Κώστας Σταφυλίδης στα 18 του είναι στρατηγός στα αριστερά της Εθνικής U21 και σύντομα αναμένεται να παίξει και για με τη μεγάλη Εθνική Ελλάδας!

Ο Σταφυλίδης συγκρίνεται από τους Έλληνες με τον Ρομπέρτο Κάρλος και έχει μπει στην λίστα τεράτων της Ευρώπης, όπως η Μίλαν, η Ίντερ και η Ρεάλ, που έχουν ήδη ρωτήσει. Ο Μπόλονι μπορεί να παράσχει στον ΠΑΟΚ οικονομική ειρήνη με μία τέτοια μεταγραφή! Έκανε το ίδιο και στο παρελθόν με τους Ρονάλντο και Κουαρέσμα στην Σπόρτινγκ, Γιουργκούφ και Τσεχ στη Ρεν και τον Βίτσελ στην Σταντάρ Λιέγης!

Ο Ρουμάνος προπονητής είχε συγκρούσεις με πολλούς έμπειρους παίκτες, αλλά οι οπαδοί του ζητούν να μείνει για μια ολική επανάσταση στη Θεσσαλονίκη! Από την Αθήνα ανακοινώθηκε πως έχει προσφορά από τον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα