Στα χέρια της… αδικημένης έφηβης το μπλουζάκι του Νόλε

00:32 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Σε πλειστηριασμό βγήκε το σκισμένο μπλουζάκι του Τζόκοβιτς, που κατέληξε με 5.877 δολάρια στην έφηβη, για την οποία εξαρχής προοριζόταν.

Το μπλουζάκι που ο Νόβακ Τζόκοβιτς έσκισε μετά από έξι ώρες… ταλαιπωρίας στον τελικό του Αυστραλιανού Open, προοριζόταν για μία έφηβη φαν του Σέρβου, η οποία… ξεροστάλιαζε στις εξέδρες για ένα ενθύμιο (και τι ενθύμιο!) από το Νο1 του κόσμου.

Το μπλουζάκι ωστόσο διεκδίκησε μάλλον άκομψα και κέρδισε μία κυρία λίγες θέσεις παραπέρα, κάτι που έκανε την 14χρονη Μελίσα Κουκ να κλαίει και να οδύρεται στις εφημερίδες της Αυστραλίας για την… κλοπή του αιώνα.

Η 44χρονη… κλέφτρα αποφάσισε τελικά να βάλει το μπλουζάκι σε διαδικτυακό πλειστηριασμό, όπου έφτασε μέχρι 5.877 δολάρια, όσα δηλαδή έδωσε η μητέρα της 14χρονης Κουκ για να το δώσει στην αδικημένη κόρη της.

Τα χρήματα θα δοθούν σε ίδρυμα για παιδιά που τρομοκρατούνται και εκφοβίζονται από μεγαλύτερά τους, κάτι δηλαδή σαν κι αυτό που έζησε η 44χρονη Γέιλ Ροθτσάιλντ από τη μέρα που τράβηξε το μπλουζάκι από τα χέρια της έφηβης φαν. «Η γυναίκα μου διασύρεται σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ μετά την παρεξήγηση που συνέβη στον τελικό του Αυστραλιανού Open. Η διεύθυνσή μας βγήκε στο Facebook και έχουμε γίνει αντικείμενο λεκτικών επιθέσεων, ακόμα και απειλών», είπε ο σύζυγος της Ροθτσάιλντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα