Σπανός: «Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Ατρόμητου»

Ανυπόμονος για την διεξαγωγή του τελικού δήλωσε ο Γιώργος Σπανός, σε δηλώσεις που έκανε πριν το σημερινό (28/04) παιχνίδι, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι η φετινή είναι αναμφίβολα η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Ατρόμητου!

Μίνι συνέντευξη στο ΟΤΕ tv παραχώρησε λίγο πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό

και τον Ατρόμητο ο Γιώργος Σπανός, με τον πρόεδρο των Περιστεριωτών να δείχνει… ανυπόμονος και να χαρακτηρίζει ως σημείο αναφοράς τη φετινή σεζόν για την ομάδα του από καταβολής ιδρύσεώς της!

«Υπάρχει μεγάλη προσδοκία για να ξεκινήσει το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι ο σημερινός αγώνας είναι μια γιορτή. Μακάρι να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο αύριο. Πάντως οι δυο διοικήσεις έχουν κάνει ότι μπορούν για αυτό», δήλωσε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος κάνει την υπέρβαση με την παρουσία του στον τελικό;
«Όχι δεν νομίζω. Άλλωστε, ο Ατρόμητος έχει δείξει την ποιότητα του καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και σήμερα θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Να δούμε πρώτα πως θα πάει το ματς…».

Θα θέλαμε να μας κάνετε και έναν απολογισμό…
«Σίγουρα είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Ατρόμητου. Άλλωστε, το δείχνουν και οι αριθμοί αυτό. Έχουμε περάσει στα πλέι οφ, έχουμε ισοβαθμίσει στην τρίτη θέση με τον ΠΑΟΚ, ενώ είμαστε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα