Σπανός: «Ακόμα πιο ψηλά με Μπάγεβιτς»

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος θα διατηρηθεί σε ανοδική πορεία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο… τιμόνι του εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός στην παρουσίαση του Σερβοέλληνα προπονητή. «Χαρά μου που θα δουλέψω στον Ατρόμητο» ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Την παρουσίαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου, αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια για τον νέο, πλέον, τεχνικό των «κυανόλευκων», ο οποίος, όπως τόνισε «δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω του εκπροσώπους του Τύπου

που δίνουν το «παρών» στην παρουσίαση. Να χαιρετήσω τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται εδώ απ’ όλα τα τμήματα του Ατρόμητου. Σήμερα είναι παρουσίαση του νέου προπονητή, του Ντούσαν Μπάγεβιτς και μου δίνεται η χαρά να τον παρουσιάσω εγώ. Δεν χρειάζονται συστάσεις για να παρουσιάσεις τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όλη η διαδρομή του στους ελληνικούς συλλόγους, οι διακρίσεις και οι τίτλοι του μιλούν από μόνοι τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Ατρόμητου και η ομάδα να σταθεροποιηθεί στις πρώτες ομάδες της Super League, να περάσει στους ομίλους του Europa League και να πάει δυνατά στο Κύπελλο».

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα