Σωτήρης Νίνης: Ένα «φαινόμενο» στην Πάρμα

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται στο Σωτήρη Νίνη ιταλική ιστοσελίδα, με αφορμή την μεταγραφή του άσου του Παναθηναϊκού στην Πάρμα, χαρακτηρίζοντάς τον... φαινόμενο!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», κάνει ένα... mini αφιέρωμα στον ταλαντούχο άσο του Παναθηναϊκού, αφού σε λίγο καιρό θα είναι και με τη... βούλα «τζιαλομπλού».

Στο

εν λόγω αφιέρωμα, αναφέρεται πως ο Νίνης ξεκίνησε στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» το 2003, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα στις 7 Ιανουαρίου του 2007, πριν καν «κλείσει» τα 17 του χρόνια.

Επιπλέον, επισημαίνεται πως υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του ίδιου έτους, όμως ακολουθούν αρκετοί τραυματισμοί. Η... αναγέννησή του στην συνέχεια οφείλεται στον Χενκ Τεν Κάτε, ενώ δε θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά για τις συμμετοχές του στην Εθνική Ελλάδος, αφού θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, το αφιέρωμα αναφέρει πως ο παίκτης ήταν στο «στόχαστρο» μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων (Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κ.ά), όμως η Πάρμα κατάφερε να... κερδίσει τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, παραθέτει και τη δήλωση του προέδρου της Πάρμα, Τομάσο Τζιράρντι ο οποίος ανέφερε: «Τον έχουμε αποκτήσει! Είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στην Ευρώπη και είμαστε περήφανοι που επέλεξε εμάς, μιας και το συμβόλαιό του έληγε και μπορούσε να βρει καλύτερες ομάδες. Τελικά όμως επέλεξε την Πάρμα. Μην ξεχνάτε πως έπαιξε στο Μουντιάλ και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ευρώπης».

Keywords
Τυχαία Θέματα